-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,236 پسندها پسندها 9,743 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,112 5/15/26 #1 نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند! - نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید. - در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد. درخواست کننده: @spideh26 مشاور: @melorin
نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند! - نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید. - در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد. درخواست کننده: @spideh26 مشاور: @melorin
spide26 کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 34 پسندها پسندها 35 امتیازها امتیازها 18 سکه 60 5/21/26 #2 سلام در ایده مشکل دارم
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 967 پسندها پسندها 5,744 امتیازها امتیازها 348 سکه 3,301 5/21/26 #3 spide26 گفت: سلام در ایده مشکل دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام عزیزم گپ مشاوره قبلیمون هستش لطفا همونجا بیانش کنید.
spide26 گفت: سلام در ایده مشکل دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام عزیزم گپ مشاوره قبلیمون هستش لطفا همونجا بیانش کنید.