نیـــن ⊹

مدیر آزمایشی تالار نویسندگان+مترجم آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
رمان‌خـور
مقام‌دار آزمایشی
97
پسندها
پسندها
639
امتیازها
امتیازها
83
سکه
428
به نامِ دادارِ دادآفرین~

سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن،
آیناز اولادی
زین پس در این تاپیک می‌توانید خود و آثارتان را معرفی کرده و
سوابق، تجارب و تمامی علایق شما در مورد عرصه‌ی نویسندگی را با کاربران به اشتراک بگذارید.

مدیریت تالار نویسندگان.​

به نامِ دادارِ دادآفرین~

سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن،
آیناز اولادی
زین پس در این تاپیک می‌توانید خود و آثارتان را معرفی کرده و
سوابق، تجارب و تمامی علایق شما در مورد عرصه‌ی نویسندگی را با کاربران به اشتراک بگذارید.

مدیریت تالار نویسندگان.​
به نام نامی یزدان
هرگاه که جمله‌ای مینویسم خدا را شکر می‌شوم برای نعمتی که در به دست گرفتن قلم به من ارزانی داده.
من آینازاولادی هستم یک دختر نویسنده از خطه ایران اسلامی پاره تنم‌ وطنم و مهد شهیدان راه اسلام و خدا هستم که عشق به مولایش حضرت علی را در سینه‌اش می‌پروراند.
من از ته‌ قلبم با عشق می‌نویسم تا همه بتوانند عاشقانه را در کتاب‌ها پیدا کنند.
کتاب‌های من مقید به اساس کشورم و دین اسلام نوشته می‌شوند.
گاهی از اسم نویسنده‌های محبوب برای تخریب شخصیت و نیت‌های شوم دیگر در پست‌های غیر اخلاقی نام می‌برند.
آثار رسمی خودم به نام‌های:
رمان آنتروس
رمان سِرا
داستانک خواب سفید
داستان کوتاه پیکلون
در انجمن کافه نویسندگان به طور کامل منتشر شده‌اند.
هرگونه نام بری و استفاده از نام من در آثار غيراخلاقی در هرجای اینترنت را تکذیب میکنم و انتشار این دسته از آثار در جهت تخریب شخصیت نویسندگی خود را شامل پیگرد قانونی می‌دانم.
تنها محفل فعالیت من در انجمن ‌های رمان نویسی معتبر از ابتدا بوده و در حال حاضر در کافه نویسندگان فقط مشغول هستم و آثار نوشته شده توسط من در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی و مباین شرع نوشته شده‌اند.
در ادامه تایپک تنها آثار خود را به معرفی حضور شما خواهم آورد .

آخرین ویرایش:
img_3cf26423_1779553904.png

img_ca09745c_1779554026.png

img_1e5cda1a_1779554087.png

درصورت انتشار هرگونه داستان و یا رمان‌جدید توسط خودم از بنده تنهادر کافه نویسندگان منتشر خواهد شد و در همین تایپک اعلام خواهد شد ممنون.

عقب
بالا پایین