۱.با سلام، لطفا در ابتدا خودتون رو به مخاطب های ما معرفی کنید. سلام. علی یزدانی هستم متولد چوپانان_اصفهان ، 1370/01/15 ۲- لطفا آثار خودتون رو برای شناخت بیشتر معرفی کنید. کتابام همه با ژانر روانشناختی هستن:
کتاب نامههای خدا به من
کتاب پژواک قلبی
دلنوشته شکارچی لحضه ها
کتاب چهار مرحلهی رسیدن به خواستهها
کتاب کنترل زندگی
۳- ایدههای رمان یا داستان هاتون رو از کجا پیدا میکنید؟ از الهامات قلبی
۴- کدوم شخصیت از رمانتون رو دوست دارید؟ چرا؟ رمان ننوشتم
۵- نوشتن رو از کی شروع کردید؟ فکر میکردید یک روز به اینجا برسید؟ 14 سالگی، نه هرگز
۶- نویسنده و کتاب مورد علاقه تون کی و چی هستن؟ کتابهای قرآن و استاد سید حسین عباسمنش
۷- نویسندگی الویت چند شماست؟ اول، زندگیمه
۸- کدوم ژانر رو برای نوشتن ترجیح میدید؟ چرا؟ روانشناختی، چون بدرد زندگیمون میخوره و توی همهی زندگی تاثیرگذار و باعث تحول زندگیه
۹- پیشنهادتون برای نویسندههایی که تازه تصمیم به نوشتن گرفتن، چی هست؟ یه چیزی بنویسید که بشه توی زندگی ازش استفاده مفید برای پیشرفت همه جنبه های زندگی داشت.
۱۰- چه طور فهمیدید که اهل نوشتن هستید؟ الهامات قلبی
۱۱- نویسندگان و شاعران قاعدتا دفترچه یادداشت همیشه به همراه دارند، (دفترچه مجازی) شما چطور؟ دفترچه دارم، اما بیشتر توی گوشی تایپ میکنم همراهم نمیبرم ولی تا بشه مینویسم
۱۲- نوشته هاتون رو چه مقدار بازنویسی میکنید؟ خیلی، گاهی هفت هشت بار
۱۳- آیا آثار خودتون رو نقد می کنید؟ نه، چیزی ک از دل برآید بر دل نشیند نیازی ب نقد نیس
۱۴- نظرتون درمورد شروع داستان یا رمان چیست؟ نظری درباره داستان و رمان ندارم
۱۵- نام داستان یا رمان خودتون رو کی و چگونه انتخاب میکنید؟ رمان ندارم
۱۶- آیا در داستان موقعیتی رو تشریح کرده اید که تجربه درستی از آن نداشته باشید؟ نه
۱۷- چند درصد بالایی از نوشتههایتان بر تجربه شخصی استوار است؟ صددرصد
۱۸- شیوه شما برای تبدیل یک شخصیت واقعی به یک شخصیت داستانی چگونه است؟ تا حالا اینکارو نکردم
۱۹- در حین نوشتن تا چه اندازه مسائل فنی داستان نویسی رو رعایت میکنید؟ هیچی، صفر ، فقط هر چی بم الهام میشه مو ب مو مینویسم
۲۰- تا چه اندازه با نوآوری در ادبیات موافق هستید؟ موافقم خیلی زیاد
۲۱- به نظر شما چه تفاوتی بین یک نویسنده و یک فرد عادی وجود دارد؟ تفاوت خاصی نیس، علاقه تفاوت داره فقط، هر کسی عاشق یه چیزیه
۲۲- در نوشتن چقدر از روان شناسی کمک میگیرید؟ صددرصد
۲۳- عکس العمل شما نسبت به نقدهای کوبنده آثارشما چیست؟ و چگونه نقدی بوده است؟ واکنش نشون ندادن
۲۴- معمولا کجا مینویسید؟ گوشی
۲۵- عادتهای خاصی هم برای نوشتن دارید؟ بله، حتماً باید از الهامات قلبی باشع تا نوشته بشه
۲۶- آیا تا به حال بازخورد جالبی از مخاطبهای کتابتون داشتهاید که برای خودتون پررنگ باشد؟ بله، همه بازخوردا پررنگه چون از تجربه مشترکه
۲۷- الان در حال خواندن چه کتابی هستید؟ کنترل زندگی
۲۸- کلام آخرتون رو لطفا بگید. دنیا دروغه، خوش باشید.