مشاوره فعال مشاوره دلنوشته | مشاور حیات

پارت اول
آن‌گاه که پدر جان شیرخواره‌اش را سپر امان غریبه‌ای ساخت، در کالبد این سرزمین دمید. این ماجرا نه یک انتخاب بلکه تجلی غریزی بقای جمعی بود، هنگامی که جسم پاره‌ای راه نجات امواج بی‌شماری شد. همان‌گونه که مادری صخره‌ی استوار اندوه بر فراز تربت نورسیده‌اش، قامت تسلیم را از خاک این میهن ربود؛ تا صلابتش میراث نسل‌های آتی گردد. سرزمینی که در آن فقدان عزیز به بهای جاودانگی نام او رقم خورد تا حقیقت ما بودن، در تلالو این فداکاری‌ها چونان بلور شفاف و پابرجا بماند. رگ‌هایی که جز این برای بقای ما، جز این مای یگانه هیچ نشناختند و هرگز از دفاع آیینه‌ی وجود خود باز نایستادند.
درست شد علائم نگارشیش؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tiam.R
پارت دوم
رَگ آیینه‌گون، در رشک چشمان مادری ستودنی است که بر مزار جوان از دست رفته‌اش ایستادگی را معنا بخشید؛ استقامتی که چونان کوهی، طوفان مصیبت را در نوردید. آن طفل یتیمی که تنها خواهش تسلی‌بخش جان بی‌قرارش، طنین نام مادر بود و شرح صدق این وطن شد؛ وطنی که در آن حافظه‌ی خاطرات ارزنده‌تر از هر جسم خاکی است. در این گستره هر نفس نجوایی است از پیوندِ عمیق جان‌ها، جان‌هایی که سرشار از عزم نبردند، آمیخته با عشق خاک... اینان بازتاب صادق روح این مرز و بومند؛ که در هر شرایط اصالت خویش را چون نگینی درخشان، پاس داشتند.
..

• Like
لحن رو اگه میشه تغییر ندم چون همین مدلی دوست دارم باشه
و یه پارت دیگه میفرستم اگه مشکلی نبود برم تایپیکو بزنم دیگه

رگ آیینه‌گون، وقتی فرمان سکوت داده می‌شود به جای زانو زدن سرود ایستادگی را از دل خستگی بیرون می‌کشد. در لحظه‌ای که دست تقدیر دفتر امید را پاره می‌کند ما واژه‌ها را از نو می‌دوزیم؛ با نخ شجاعت و چنگ وفاداریمان. هر قطره‌ی جان مثل مُهر تاریخ می‌ماند: نه قابل پاک شدن، نه قابل انکار. این میهن فقط خاک دور نیست سرنوشت نزدیک است چون حروف یک دلنوشته سوزناک. ما در این پیمان دشمن را نمی‌شناسیم و فقط بوی آزادی را می‌فهمیم. پس هر بار که جهان می‌خواهد خاموش کند، فریاد تبدیل به چراغ می‌شود و راه را روشن‌تر می‌کند.

@حیات۰
@Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است.
فقط یه موردی هست
تمام دلنوشته داره یه جورایی معنی عنوان رو شرح میده و خب با باید خود کلمه‌ی رگ آیینه گون رو بیارم یا کلمه‌ی یعنی
بعد این میشه تکرار کلمه در هر پارت و به نقطه ضعف چطور اینو درست کنم؟

• Like
@حیات۰
فقط یه موردی هست
تمام دلنوشته داره یه جورایی معنی عنوان رو شرح میده و خب با باید خود کلمه‌ی رگ آیینه گون رو بیارم یا کلمه‌ی یعنی
سلام
معنی اسم اثر چیه؟

@حیات۰
فقط یه موردی هست
خوب بود ایولا.
از توصیف ها یا کلمات دیگه که به طور غیرمستقیم منظور رو برسونه نمی‌تونید استفاده کنید؟

• Like
سلام
معنی اسم اثر چیه؟
اسم عنوان رگ آیینه گون هستش
و خب اگه بخوام معنیشو بگم یکم پیچیده میشه رگ اینجا نماد پیوند حیاتی و خونی اشاره داره که مردم یک سرزمین رو به هم متصل می‌کنه
آیینه‌گون به معنای مانند آینه‌اس آینه، حقیقت رو بدون هیچ تغییری بازتاب میده.
همچین چیزی
خوب بود ایولا.
از توصیف ها یا کلمات دیگه که به طور غیرمستقیم منظور رو برسونه نمی‌تونید استفاده کنید؟
فکر نکنم قشنگ بشه

آخه اصلا کلمه‌ای نیست که بخوام هم معنیشو بیارم
از خودم یه چیز خیالی ساختم که مثلا نماد باشه

عقب
بالا پایین