دین و مذهب ●▪︎اِشتراکِ‌پَیامهایِ‌مُناسِبتی:مُحَرَم▪︎●

نماهنگ | باور ندارم

امسال محرم هوا یه جور دیگست دلها غرق خونه
امسال تو نیستی و ما شبا کوچه ها حسینیه مونه
امسال ما از کربلا جا موندیم و تو به مقصد رسیدی
امسال توی روضه مون واسه روضه خون امام شهیدی

مهدی رسولی
🖤

پارسال محرم همین موقع‌ها؛
اخرین محرمی که پیش ما بودید..
🖤

چہ تركيب قشنگيست
شہ و شہ زادہ و شش
ماهہ و شش گوشہ
السلام علیک یااباعبداللہ الحسین
فرارسیدن ماه محرم
تسلیت و تعزیت باد

تو را چه بنامم
تو را چه بنامم، که ناب تر از شبنم های صبح گاه بر گلبرگ تاریخ نشسته ای.
تو را چه بسرایم که آوازه برکت و کرامتت، موج وار، همه دل ها را به تلاطم در آورده است.
تو را چه بنامم که بیش از سر بهار در آغوش بابا، طعم زندگی را نچشیدی و مانند او، غریبانه از غربت این غریبستان خاکی بار سفر بستی.
پس سلام بر تو، روزی که به عالم خاکی گام نهادی و روزی که به افلاک پر کشیدی.❤️‍🩹

نماهنگ گل سوخته | حاج محمد کریمی
کی گفته من بابا ندارم
کی گفته من بی کس و کارم
بابای من قشنگترین بابای دنیاست
حتی اگه تو آسموناست
خوب میدونه رقیه تنهاست

به خودم می‌گفتم عاشق نمی‌شم!
بی‌خیال عقل و منطق نمی‌شم!

ولی حالا حرفمو پس می‌گیرم؛
دیگه اون آدم سابق نمی‌شم!

نماهنگ تویی محبوبم | جواد مقدم

اصلا می‌شنوی این صدامو؟
اصلا می‌بینی گریه‌هامو؟
بیا دونه‌به‌دونه بشمارم غم‌هامو

نماهنگ به اولین روضه اباعبدالله | حسین ستوده

«اسلم قزوینی» شهید ایرانی واقعه کربلا را چقدر می‌شناسید؟
با مروری بر اسامی شهدای کربلا، نام «اسلم‌بن‌عَمر ترکی دیلمی قزوینی» به چشم می‌خورد که می‌توان گفت یکی از شهدای نینوا این شهید ایرانی‌الاصل و اهل قزوین قدیم بوده است.

حجت الاسلام علی‌اکبر حاجی‌محمدی مدرس حوزه و دانشگاه معتقد است عده‌ای از قزوینی‌ها از منطقه شمال ایران به دلیل محبت و علاقه ای که حضرت علی(ع) به عجم‌ها داشتند به منطقه‌ای در کوفه رفته و ساکن شدند که اسلم بن عمر ترکی دیلمی قزوینی نیز جزء این افراد است که در خدمت امام علی(ع) بود و بعد از شهادت این امام همام، به خدمت امام حسن(ع) در می‌آید و با این امام به مدینه می‌آید و در این شهر زندگی می‌کند.
امام حسن مجتبی(ع) نیز ایشان را به امام حسین(ع) می‌بخشند و به نوعی شاگرد و تربیت یافته امام سوم می‌شود تا اینکه واقعه کربلا پیش می‌آید. وی در کربلا کنار امام بود و در رکاب امام حسین(ع) به شهادت می‌رسد.

اسلم از جمله اصحاب سیدالشهدا(ع) بوده که نماز ظهر عاشورا را با امام خوانده، بعد از ظهر روز عاشورا به خدمت امام می‌رسد و کسب اجازه می‌کند و به میدان می‌شتابد در حالی که ابیاتی را هم می‌سرودند.
اسلم پس از یک جنگ دلیرانه به غیر از آنهایی را که مجروح نمود، جمع بسیاری از لشکر ابن سعد را به قتل رساند و سرانجام پس از نبرد سختی سپاه بنی‌امیه او را محاصره کردند.
او از اسب خویش به زمین افتاد و امام حسین(ع) به سمت او شتافت و ملاحظه نمودند که وی هنوز دارای رمقی است و می‌خواهد خود را به امام برساند، حضرت او را در برگرفته و گریستند و صورت مبارک خویش را به صورت او گذاشتند سپس اسلم چشم‌های خود را باز نمود و لبخندی زد و عرضه کرد: «فرزند رسول خدا صورت خود را به صورت همچو مَنی گذاشته است». چنین بود که بعد از ظهر روز عاشورای سال ۶۱ هجری در دامان ابی عبدالله الحسین(ع) آخرین انفاس خود را افاضه گشت و درگذشت.

قبر مطهر اسلم بن عمر ترکی دیلمی قزوینی در مقبره دسته‌جمعی شهدای کربلا واقع در داخل حرم شریف امام حسین(ع) در شرق قبر مطهر این حضرت قرار دارد.

منبع: [کلیک کنید]

عقب
بالا پایین