.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,067 پسندها پسندها 26,867 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 دیروز ساعت 15:42 #11 مشکل شرعی ندارد بوسه از لبهای تو میوهی بیرونزده از باغ، حق عابر است :)" محمد شیخی
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,067 پسندها پسندها 26,867 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 دیروز ساعت 15:42 #12 عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم شايد اين بوسه به نفرت برسد ،شايد عشق :)" فاضل_نظری
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,067 پسندها پسندها 26,867 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 دیروز ساعت 15:43 #13 چه خوب میشد اگر در شریعتت بانو جواب بوسه شبیه سلام، واجب بود رضااحسانپور
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,067 پسندها پسندها 26,867 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 دیروز ساعت 15:43 #14 از رقصِ نسیــم و گُل، خبردارم کن از هلهله یِ پرنده سرشــــارم کن دستی به سرم بکش بگو صبح شده با بوسه یِ عاشقـــــانه بیدارم کن :)" شهراد_میدری
از رقصِ نسیــم و گُل، خبردارم کن از هلهله یِ پرنده سرشــــارم کن دستی به سرم بکش بگو صبح شده با بوسه یِ عاشقـــــانه بیدارم کن :)" شهراد_میدری
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,067 پسندها پسندها 26,867 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 دیروز ساعت 15:44 #15 کی ام مجال کنار تو دست خواهد داد که غرق بوسه کنم باز دست و پای تو را مباد روزی چشم من ای چراغ امید که خالی از تو ببینم شبی سرای تو را :)" هوشنگ_ابتهاج
کی ام مجال کنار تو دست خواهد داد که غرق بوسه کنم باز دست و پای تو را مباد روزی چشم من ای چراغ امید که خالی از تو ببینم شبی سرای تو را :)" هوشنگ_ابتهاج
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,067 پسندها پسندها 26,867 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 دیروز ساعت 15:46 #16 نیازمندِ لبت، جانِ بوسه خواه ِ من است.. نگاه کن، به نیازی که در نگاهِ من استـــ :)" هوشنگ_ابتهاج