Mhi_azi کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 40 پسندها پسندها 275 امتیازها امتیازها 53 سکه 169 7/18/26 #11 Alirix گفت: در بین راهنماییها، یک سری سوالات هم پرسیدم که اگر جوابشون بدید بهتر میتونم راهنمایی کنم و ابهامات برای خودمم شفاف میشه. و لطفا هر سری بعد رفع ایرادات گفتهشده، حتما تو همین تاپیک اعلام کنید. کلیک کنید تا گسترش یابد... باشه یه ذره زمان دارم دیگه نیاز نیست فورا ویرایش کنم؟
Alirix گفت: در بین راهنماییها، یک سری سوالات هم پرسیدم که اگر جوابشون بدید بهتر میتونم راهنمایی کنم و ابهامات برای خودمم شفاف میشه. و لطفا هر سری بعد رفع ایرادات گفتهشده، حتما تو همین تاپیک اعلام کنید. کلیک کنید تا گسترش یابد... باشه یه ذره زمان دارم دیگه نیاز نیست فورا ویرایش کنم؟
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,426 پسندها پسندها 9,614 امتیازها امتیازها 453 سکه 14,547 دوشنبه ساعت 15:37 #12 Mhi_azi گفت: باشه یه ذره زمان دارم دیگه نیاز نیست فورا ویرایش کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... موردی نیست. فقط اینکه ممکنه زمان تگدهی اثرتون به تاخیر بیفته پس هر چه سریعتر بهتر
Mhi_azi گفت: باشه یه ذره زمان دارم دیگه نیاز نیست فورا ویرایش کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... موردی نیست. فقط اینکه ممکنه زمان تگدهی اثرتون به تاخیر بیفته پس هر چه سریعتر بهتر