:)MAHAK
مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد ادبی
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
ژورنالیست
تیمتعیینسطح
رمانخـور
سلام به شاعر زحمتکش انجمنسلام بر آشپز معروف انجمن و همکار خودم
۱.به حالت مودی و حسی آشپزی میکنی؟
۲.شده تاحالا بگی آشپزی مگه مال مرده؟
۳.شده برای یک مهمونی چیزی بپزی و خراب شه؟
۴.تا حالا شده از چیزایی که فکرش هم نمیکردی چیزی بپزی و خوب شده؟
۵.به عنوان یکی که آشپزی دوس داره بهم یک تکنیک خاص خودتو بگو.

انیمیشن کورالین رو دیدی؟ باباش با ذوق و شوق میگفت: «دختر عزیزززز بابا، پختم براش صد مدل غذا، میخوره همشو اون با اشتها..» منم تقریبا همون مدلیام. وقتی حال و حوصله داشته باشم دلم میخواد هی چیزای جدید امتحان کنم و از آشپزی لذت ببرم، نه اینکه فقط یه غذا حاضر کنم.

شاعر نیستمسلام به شاعر زحمتکش انجمن![]()
صدای باباهه پلی شد تو گوشم۱- آره ۱۰۰٪انیمیشن کورالین رو دیدی؟ باباش با ذوق و شوق میگفت: «دختر عزیزززز بابا، پختم براش صد مدل غذا، میخوره همشو اون با اشتها..» منم تقریبا همون مدلیام. وقتی حال و حوصله داشته باشم دلم میخواد هی چیزای جدید امتحان کنم و از آشپزی لذت ببرم، نه اینکه فقط یه غذا حاضر کنم.
۲- نه اتفاقا به نظرم آشپزی یه مهارته نه یه چیز زنونه یا مردونه. بالاخره هر کسی بلد باشه یه مرحله از زندگی جلوتره و تازه آدم هر وقت هوس یه غذای خوب کرد منتظر کسی هم نمیمونه
۳- واسه مهمونی تولد آبجیم کیک پختم. اونی که دو طبقه بود با کلی خامه و اسمارتیز. خراب هم نشد همینجوری عالی عین قنادیها در اومد
۴- آره بعضی وقتا از روی کنجکاوی چند تا مادهی غذایی رو با هم ترکیب کردم و انتظار یه فاجعه داشتم ولی آخرش انقدر خوب شد که خودم هم تعجب کردم و از اون به بعد شد یکی از ترکیبهای ثابت
۵- من همیشه قبل از اینکه چیزی رو داخل غذا بریزم یه بار جداگانه مزش میکنم و ادویهها رو کمکم اضافه میکنم. اضافه کردن همیشه ممکنه ولی کم کردنش تقریبا غیرممکنه. این یه عادت سادهست که خیلی جلوی خراب شدن غذا رو میگیره.
ممنون بابت سوالای خوبت![]()
راستش بیشتر با دیدن دستورهای توی اینستا و البته خراب کردن چند تا غذا یاد گرفتمشاعر نیستم
صدای باباهه پلی شد تو گوشم
انیمیشن مورد علاقهام بود:)
۶.آشپزی رو از کی یاد گرفتی؟
هر بار یه چیز جدید امتحان کردم تا کمکم دستم راه افتاددفتر مخصوص واسه آشپزی یا دفتر نقاشی رو میگین؟۷.ازینایی هستی که دفتر مخصوص دارن با یک عالمه نظم و نقاشی گوگولی؟
نه اتفاقا برعکس. دستورهام رو یا توی گوشی ذخیره میکنم یا توی ذهنم. هر بار هم یه کم تغییرشون میدم برای همین دفتر داشتن خیلی به دردم نمیخوره.چرا اتفاقا چند بار بهش فکر کردم. به نظرم یه کافه دنج که آدمها برای چند ساعت از شلوغی دنیا فرار کنن خیلی قشنگه. ولی خب.. مشکل اصلی سرمایهی زیادشه۸.تا حالا نشده به این فک کنی که یک کافهای باز کنی که توش کیکهات رو بذاری؟

رستوران خرچنگ۹.اگه رستوران میزدی، اسمش چی بود؟

خب.. امیدوارم هم از نظر جایگاه توی انجمن پیشرفت کرده باشم و هم از نظر خودم. دوست دارم مسئولیت بیشتری بگیرم و بتونم بیشتر از قبل برای انجمن مفید باشم۱۰.خودتو در مهر امسال کجا میبینی؟ از نظر ارتقا میپرسم
بهبه ببین کی اومده. سلام آقا کوچولوی نمونه

اگه یه روز معاملهی خوبی پیشنهاد بدی شاید بشه مذاکره کرد1. نظرت راجب اینکه مدالامونو عوض کنیم چیه؟
پشت هر مدالی یه خاطره هست جوجو، نمیشه به این سادگی عوضش کردچون هنوز ارزش واقعی مدالهامون رو کشف نکردی2. چرا شماها بهم مدالاتونو نمیدین؟
ما اینا رو با خون دل بدست آوردیم راحت به هر کسی واگذار نمیکنیم 
چون جنس مخالفی و سیستم هنوز نمیدونه باید باهات چیکار کنه3. چرا بهم آقای نمونه نمیدن؟
یه مقدار براش پیچیده شدهاول از همه باید ثابت کنی مرد هستی و بعد یه هیئت داوری تشکیل بدیم ببینیم آقای نمونه بهت میرسه یا نه4. چجوری ثابت کنم من باید آقای نمونه داشته باشم نه خانم نمونه؟
مدارک لازم اینه: یک عدد مرد بودن، یک عدد نمونه بودن و چندتا شاهد معتبر تا بتونیم واست پرونده تشکیل بدیم 
امیدوارم بعد از این جوابها بالاخره پروندهی آقای نمونه شدن به نتیجه برسهعجب. @HIIIS بهت نگفت به من میگن گوگولی انجمن؟بهبه ببین کی اومده. سلام آقا کوچولوی نمونه![]()

فقط پشت مدال من خالیه یعنی؟اگه یه روز معاملهی خوبی پیشنهاد بدی شاید بشه مذاکره کردپشت هر مدالی یه خاطره هست جوجو، نمیشه به این سادگی عوضش کرد
من که سه روز نبودم بعد انجمنو باز کردم دیدم عه! یه مدال دارم.چون هنوز ارزش واقعی مدالهامون رو کشف نکردیما اینا رو با خون دل بدست آوردیم راحت به هر کسی واگذار نمیکنیم
![]()
خوبه نازنینم. معادله دیفرانسیل که نیستم.چون جنس مخالفی و سیستم هنوز نمیدونه باید باهات چیکار کنهیه مقدار براش پیچیده شده
به نظرت دختری که فرزند اول خانواده باشه، پسر به حساب نمیاد؟اول از همه باید ثابت کنی مرد هستی و بعد یه هیئت داوری تشکیل بدیم ببینیم آقای نمونه بهت میرسه یا نهمدارک لازم اینه: یک عدد مرد بودن، یک عدد نمونه بودن و چندتا شاهد معتبر تا بتونیم واست پرونده تشکیل بدیم
![]()
ایشالا.مرسی بابت سوالاتتامیدوارم بعد از این جوابها بالاخره پروندهی آقای نمونه شدن به نتیجه برسه

سلیطهی انجمن بیشتر بهت میادعجب. @HIIIS بهت نگفت به من میگن گوگولی انجمن؟![]()

اینقد اصرار کردی واسه گرفتن مدال آقای نمونه که قاطی شد مشخص نیس چی به چیهفقط پشت مدال من خالیه یعنی؟

نه، نهایتش میگن از اون دخترای همهفن حریفه ولی قانون مدال هنوزم تغییر نکردهمن که سه روز نبودم بعد انجمنو باز کردم دیدم عه! یه مدال دارم.
خوبه نازنینم. معادله دیفرانسیل که نیستم.
به نظرت دختری که فرزند اول خانواده باشه، پسر به حساب نمیاد؟

اوکی من منتظرم هر وقت تونستی مدرک و شواهد و مستندات رو ارائه بدهمن از توام همه فن حریف ترم. باور کن!

ایشالا.![]()