مشاوره فعال مشاوره‌ی شعر | مشاور حیات

°•°•به نام یزدان پاک•°•°

img_581db8f9_1784928490.jpg

نویسنده قلم را در دست می‌گیرد تا جان سخن بگوید و روح بشر را در کالبد کلمات بدمد. اما مشاور، همچون یک مهندس باتجربه مسیر ساخت این بنای باشکوه را هموار می‌سازد و از استحکام و زیبایی نهایی آن اطمینان حاصل می‌کند.

لطفاً با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید، هماهنگی، پیگیری و ارائه‌ به‌موقع موارد لازم، شرط پیشرفت درست و استاندارد فرایند است.

این مقررات جهت حفظ کیفیت اثر، صیانت از استانداردهای کاری و تضمین روند صحیح تولید در نظر گرفته شده است.

درخواست دهنده: @Melina Namvar
مشاور: @حیات۰
موضوع: ساختار

لینک اثر

موفق باشید🌿

آخرین ویرایش:
با عرض سلام.
توضیح و مشکل کلیتون اول شرح بدید، بعد با هم قالب قالب و کم‌کم ایهام های ذهنیتون سعی می‌کنیم رفع کنیم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tiam.R
با عرض سلام.
توضیح و مشکل کلیتون اول شرح بدید، بعد با هم قالب قالب و کم‌کم ایهام های ذهنیتون سعی می‌کنیم رفع کنیم!
سلام روز بخیر
واقعیت من مشکلی با اثر ندارم
توی درخواست تگی که داده بودم این مشکلات و گفته بودن
نقاط ضعف:
مشاهده باگ های هوش مصنوعی
تکرار بیش از اندازه کلمات
نداشتن انسجام مفهومی
تصویر سازی ضعیف
در صورتی که من حدود دو سال روی اثر کار میکنم و مطمئنم که صد در صد هیچکدوم از مشکلات تصویرسازی، انسجام مفهومی و باگ هوش‌مصنوعی نداره
چون شما حتی اگه اثر رو از ابتدا مطالعه کنید متوجه میشید که از اول پر تصویرسازیه قوی هستش و همین‌طور انسجام مفهومی هم داره
و کلا متوجه اون قسمت باگ هوش مصنوعی نشدم
چجوری وقتی خودم نوشتمش باگ هوش مصنوعی داره؟

سلام روز بخیر
نقاط ضعف:
نداشتن انسجام مفهومی
تصویر سازی ضعیف
در صورتی که من حدود دو سال روی اثر کار میکنم و مطمئنم که صد در صد هیچکدوم از مشکلات تصویرسازی، انسجام مفهومی و باگ هوش‌مصنوعی نداره
چون شما حتی اگه اثر رو از ابتدا مطالعه کنید متوجه میشید که از اول پر تصویرسازیه قوی هستش و همین‌طور انسجام مفهومی هم داره
سلام از ماست.
لینک اثرتون بدید!

• Like
بفرمایید

بفرمایید
باگ هوش مصنوعی درصدش کمه چون قوی نوشته نشده! شاید برای زیبا سازی استفاده شده باشه که...
تکرار زیاد کلمه طوبی و امثال آن...هیچ‌گاه توی شعر نویسی بخصوص عاشقانه، از اسم معشوق و یا اشاره به ان نمیشه یک لفظ گفت..اینکه کلا به کار بردن واژه تکراری باعث این نگرش تو ذهن خواننده میشه که نویسنده ذهنی خسته داره به کنار ولی برا عاشقانه شما میتونید دنیای از صفات به کار ببرید تا عمق حس رو نشون بدید.

• Like
سلام روز بخیر
نقاط ضعف:
نداشتن انسجام مفهومی
تصویر سازی ضعیف
تصویر سازی دو نوع داریم، تصویر سازی عینی و درونی..توی شعر هر دو نیازه، تو دلنوشته درونی و در داستان عینی!
یعنی چی؟ یعنی شما در کنار اینکه می‌آید می‌نویسید کوچه ‌ای که قبلا با تو در آن قدم میزدم...به جاش باید بال و پر و فضا سازی عاطفی و استفاده از ارایه کنید..
امروزم چگونه گذشت؟ گذر از خیابانی که برایم غریبه است ولیکن خاطره‌ای دور از صدای خنده دو زوج در کوچه بهارنارنج پلاک ۱۲ به وقت غروبی بی وصال!(فعلا ذهنم کار نمیکنه همچین چیزایی باید گفت)

از ارائه استفاده کنید، چیزی که برای هررررر شعر و سبکی نیازه، چیزی که شعر رو شعر میکنه ارایه‌اس و شعر بدون ارائه یه دلنوشته‌اس!
ارایه کار کنید، اینجوری هم تکرار واژه هاتون کنترل میشه(چون هی معشوق به یه چیز تشبیه میکنید، یا درد کشیدن به یه چیز مثال میزنید)

• Like
باگ هوش مصنوعی درصدش کمه چون قوی نوشته نشده! شاید برای زیبا سازی استفاده شده باشه که...
تکرار زیاد کلمه طوبی و امثال آن...هیچ‌گاه توی شعر نویسی بخصوص عاشقانه، از اسم معشوق و یا اشاره به ان نمیشه یک لفظ گفت..اینکه کلا به کار بردن واژه تکراری باعث این نگرش تو ذهن خواننده میشه که نویسنده ذهنی خسته داره به کنار ولی برا عاشقانه شما میتونید دنیای از صفات به کار ببرید تا عمق حس رو نشون بدید.
اصولا هنوز استدلال درستی برای من نمیتونه باشه
چون اثر قوی نوشته نشده باگ هوش مصنوعیه؟
و اگه میشه برام چندتا مثال از اثر بزنید که نشون بده اثر [به جز تکرار واژه طوبی] که اون تاکید بر مخاطب اثر داره، چی باعث این برداشت شده؟
و خب در رابطه با تکرار اسم، هیچوقت تکرار اسم توی شعر ممنوع نبوده خیلی از شاعرا ترجیح میدن اسم معشوق یا کسی که شعر و براش نوشتن یک بار توی شعر برده بشه و بعضی‌ها مثل یه ردیف تکرارش میکنن
نمیشه گفت از نظر ادبی یه قانونه
و صفات... من الان براتون چندتا قسمت از شعر و میفرستم که متوجه بشید هم صفات زیادی استفاده شده و هم تصویرسازی نسبتاً زیادی داره.

اصولا هنوز استدلال درستی برای من نمیتونه باشه
چون اثر قوی نوشته نشده باگ هوش مصنوعیه؟
متوجه نشدید.. بلعکس اگه قوی بود باید به هوش مصنوعی دقت میشد، صرفا چون کمی بهم ریخته نوشتید نمیشه گفت هوش مصنوعی!
و اگه میشه برام چندتا مثال از اثر بزنید که نشون بده اثر [به جز تکرار واژه طوبی] که اون تاکید بر مخاطب اثر داره، چی باعث این برداشت شده؟
و خب در رابطه با تکرار اسم، هیچوقت تکرار اسم توی شعر ممنوع نبوده خیلی از شاعرا ترجیح میدن اسم معشوق یا کسی که شعر و براش نوشتن یک بار توی شعر برده بشه و بعضی‌ها مثل یه ردیف تکرارش میکنن
نمیشه گفت از نظر ادبی یه قانونه
و صفات... من الان براتون چندتا قسمت از شعر و میفرستم که متوجه بشید هم صفات زیادی استفاده شده و هم تصویرسازی نسبتاً زیادی داره.
یه چیزی براتون اول کار بگم!
بنده نه اطلاعی داشتم که از قبل نوشتید و نه چیزی، صرفا شعرتون مطالعه و سعی در زیبا سازی داشتم..درک میکنم حرف نابجا به اثری که از خودتون مایه میذارید یه انگ بخوره چه حسه بدیه!
اگه میخواید اصلاح کنید که یا علی، اگه دنبال توجیه و غیر هستید که اینش به من مربوط نیست!

عقب
بالا پایین