قفسه کتاب [ قفسه کتاب اختصاصی گربه نقره‌ای :) ]

°°• به نام یزدان نیک‌خواه•°°

قفسه‌کتاب جایی است برای کتاب‌هایی که ردّی عمیق در قلبمان بر جا گذاشته‌اند.

❇❇❇

915

❇❇❇

در این بخش می‌توانید تصویری از کتاب محبوبتان، یا فایل صوتی کوتاهی از بخشی از آن را به اشتراک بگذارید و احساسات و تجربه‌تان را درباره‌اش بیان کنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید یک معرفی کوتاه نیز برای دیگران بنویسید تا بیشتر با دنیای آن کتاب آشنا شوند.

لطفا قوانین این بخش را رعایت کنید. (کلیک کنید)

این تاپیک قفسه کتاب اختصاصی @گربه نقره ای=)) می‌باشد، باقی کاربران اجازه‌ی ارسال مطلب در این تاپیک را ندارند.

« مدیریت تــالـــار ادبــیــات»

اگر آدم ها آن‌طور که آنها انتظار دارند عمل نکند، به باد انتقادش می‌گیرند. چون هرکس فکر می‌کند دقیقا می‌داند ما باید چطور زندگی کنیم. اما هرگز نمی‌دانند چگونه زندگی‌ خودشان را بزینند.

کیمیاگر

آخرین ویرایش:
در لحظه مشخصی از زندگی‌مان، اختیارمان را بر زندگی خود از دست می‌دهیم و از آن پس سرنوشت بر زندگی ما فرمانروا خواهد شد. این بزرگ‌ترین دروغ جهان است.

کیمیاگر

آخرین ویرایش:
هرگز نمی‌فهمند که آدم همیشه امکان تحقق بخشیدن به رویایش را دارد.

کیمیاگر

آخرین ویرایش:
آدم ها خیلی زود دلیل زندگی‌شان را می‌آموزند. شاید به خاطر همین خیلی زود هم از آن دست می‌کشند.

کیمیاگر

دنبال سرنوشت نیفت. بذار سرنوشت بیفته دنبالت.

دختری که به اعماق دریا افتاد

آیا این تو هستی که دنیا را به گریه می‌اندازی، یا این دنیا است که تورا به گریه می‌اندازد؟

«باید خوشحال باشم که ریسمان از بین رفته و هنوز زنده‌ام. اما عجیبه، مینا، چرا این حس رو دارم؟ من نیازی ندارم ریسمان سرخ سرنوشت بهم بگه که اگه تو بمیری، من هم می‌میرم.»

عقب
بالا پایین