زبان عربی متن تعیین سطح زبان عربی (سطح A1 – مبتدی)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

HIIIS

مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
ژورنالیست
مشاور
مقام‌دار آزمایشی
نویسنده نوقلـم
برترین ارسال کننده ماه
3,853
پسندها
پسندها
18,216
امتیازها
امتیازها
728
سکه
4,770
مرحبًا، اسمي أحمد. أبلغ من العمر عشرين سنة. أسكن في مدينة كبيرة مع أسرتي. أنا طالب في الجامعة، وأدرس اللغة العربية كل يوم. أستيقظ في الساعة السابعة صباحًا، ثم أغسل وجهي وأتناول الإفطار. بعد ذلك أذهب إلى الجامعة بالحافلة. تبدأ الدروس في الساعة التاسعة، وتنتهي في الساعة الثانية بعد الظهر.
في المساء أعود إلى البيت وأرتاح قليلًا. ثم أساعد والدي في بعض الأعمال المنزلية. بعد العشاء أقرأ كتابًا أو أشاهد فيلمًا. أحب أيضًا الاستماع إلى الموسيقى، لكنني أفضل القراءة لأنها تساعدني على تعلم كلمات جديدة.
في عطلة نهاية الأسبوع أزور أصدقائي أو أذهب مع أسرتي إلى الحديقة. أحب السفر، وأتمنى أن أزور دولًا عربية في المستقبل لأتعرف إلى ثقافتها وأتحدث مع أهلها باللغة العربية.

ترجمه فارسی​

سلام، اسم من احمد است. بیست سال دارم. در یک شهر بزرگ همراه خانواده‌ام زندگی می‌کنم. من دانشجوی دانشگاه هستم و هر روز زبان عربی می‌خوانم. ساعت هفت صبح از خواب بیدار می‌شوم، سپس صورتم را می‌شویم و صبحانه می‌خورم. بعد از آن با اتوبوس به دانشگاه می‌روم. کلاس‌ها ساعت نه شروع می‌شوند و ساعت دو بعدازظهر تمام می‌شوند.
عصر به خانه برمی‌گردم و کمی استراحت می‌کنم. سپس در بعضی از کارهای خانه به پدر و مادرم کمک می‌کنم. بعد از شام کتاب می‌خوانم یا فیلم تماشا می‌کنم. همچنین گوش دادن به موسیقی را دوست دارم، اما مطالعه را بیشتر ترجیح می‌دهم، چون به من کمک می‌کند واژه‌های جدید یاد بگیرم.
در آخر هفته به دیدن دوستانم می‌روم یا همراه خانواده‌ام به پارک می‌روم. سفر را دوست دارم و آرزو دارم در آینده از کشورهای عربی دیدن کنم تا با فرهنگ آن‌ها آشنا شوم و با مردمشان به زبان عربی صحبت کنم.

ارزیابی سطح​

اگر بتوانی:

حدود ۷۰٪ متن را بدون ترجمه متوجه شوی: سطح تو نزدیک A2 است.
حدود ۵۰٪ را بفهمی: سطح تو A1 (مبتدی) است.
کمتر از ۳۰٪ را بفهمی: بهتر است از آموزش حروف، تلفظ و جملات پایه شروع کنی.

واژگان مهم متن​

اسمي = اسم من
أسكن = زندگی می‌کنم
أدرس = درس می‌خوانم
أستيقظ = از خواب بیدار می‌شوم
أتناول الإفطار = صبحانه می‌خورم
أذهب = می‌روم
أعود = برمی‌گردم
أحب = دوست دارم
أتمنى = آرزو دارم / امیدوارم
المستقبل = آینده

این متن برای سنجش مهارت‌های پایهٔ عربی طراحی شده و بیشتر روی واژگان روزمره، زمان حال، معرفی خود، خانواده، فعالیت‌های روزانه و علایق شخصی تمرکز دارد؛ یعنی همان موضوعاتی که در سطح A1 بیشترین کاربرد را دارند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 2)
عقب
بالا پایین