فیلم قفلی فیلم‌های قفلی|.YEGANEH.

cw_1785604251_92198484.jpg

داخل این تاپیک فیلم های قفلی و مورد علاقه @.YEGANEH..YEGANEH. عضو تأیید شده است. قرار میگیرد.
لطفا هیچ پیام غیرمربوطی توسط اشخاص دیگر داخل این تاپیک ارسال نگردد .

باتشکر🌹​

سریال «تین ولف» (Teen Wolf)
img_006bd126_1786121686.jpg

ژانر: فانتزی، درام نوجوان، دلهره‌آور
سال‌های پخش: ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ (۶ فصل)
کارگردان: جف دیویس
مناسب برای: کسانی که ترکیب ماجراهای دبیرستانی با کمی چاشنی هیولا و دنیای ماورایی را دوست دارند.

قصه درباره اسکات مک‌کال است؛ نوجوانی که زندگی‌اش مثل بقیه هم‌سن‌وسال‌هایش آرام و معمولی پیش می‌رفت، تا اینکه یک شب توی جنگل توسط یک گرگینه گاز گرفته می‌شود. از فردای آن شب، او دیگر همان آدم سابق نیست. دنیای جدیدی از هیولاها، شکارچی‌ها و اتفاقات عجیب پیش پایش باز می‌شود که باید همزمان با چالش‌های دبیرستان، مدیریت‌شان کند.

چرا ارزش دیدن دارد؟
تین ولف فقط یک سریال درباره گرگینه‌ها نیست؛ قصه رفاقت‌های ناب است. شخصیت «استایلز» بهترین رفیقِ اسکات خودش به‌تنهایی یک سریال مجزا می‌ارزد! تعادل خیلی خوبی بین صحنه‌های اکشن و دلهره‌آور با لحظات طنز و درام برقرار شده. اگر دنبال سریالی هستی که هم قلبت را با دوستی‌ها گرم کند و هم با گره‌های داستانیِ غیرمنتظره‌اش حسابی سرگرمت کند، تین ولف از آن تجربه‌هایی است که نباید از دست داد.

نظرم: فصل اول
راستش رو بخواید، من خودم تازه شروعش کردم و الان دارم فصل اولش رو می‌بینم. باید بگم واقعاً غرقش شدم! منی که عاشق گرگ‌ها هستم، دارم با تک‌تکِ سکانس‌هاش کیف می‌کنم؛ این سریال برای امثال من که شیفته این دنیایِ مرموز و جذابیم، فوق‌العاده‌ست. اگر دنبال سریالی هستید که حسابی شما رو سرگرم کنه و درگیرِ خودش کنه، تین ولف دقیقاً همون گزینه ایه که نباید از دست بدید!

عقب
بالا پایین