همگانی این روزا چه پادکست فارسی گوش میدین؟

alip2020

کاربر انجمن
2
پسندها
پسندها
2
امتیازها
امتیازها
3
سکه
0

من یه مدتیه موقع کار و نوشتن بیشتر از موسیقی پادکست می‌ذارم، ولی مشکل اینه که هر بار می‌خوام یه چیز جدید پیدا کنم، آخرش بین این همه اسم نمی‌دونم کدوم واقعاً ارزش گوش دادن داره و کدوم فقط چند قسمت اولش جذابه :))

برای همین یه کم شروع کردم به گشتن و چندتا لیست مختلف رو بالا پایین کردم. اسم‌هایی مثل بی‌پلاس، چنل بی، رادیو راه، رادیو تراژدی، جافکری، کتابگرد، رخ، صلح درون، قِصَش و آلبوم تقریباً بیشتر از بقیه توجهم رو جلب کردن.

از بین اینا بی‌پلاس و چنل بی رو قبلاً گوش دادم و با هر دو ارتباط گرفتم، ولی مثلاً رادیو تراژدی و رخ رو هنوز جدی شروع نکردم. جالبه که وقتی رتبه‌بندی‌های مختلف رو نگاه می‌کردم، ترتیب اینا خیلی با هم فرق داشت. یه جا مثلاً یه پادکست خیلی بالا بود و یه جای دیگه اصلاً توی چند گزینه اول نبود.

حتی توی برتاپ هم یه رتبه‌بندی دیدم که بر اساس رأی کاربراست و برای همین ترتیبش با بعضی لیست‌های معمول فرق می‌کرد. به نظرم این مدل رتبه‌بندی جالب‌تره چون حداقل میشه فهمید سلیقه جمع چطور با نظر یه نفر فرق داره.

حالا کنجکاوم بدونم اینجا بچه‌ها بیشتر چه پادکست‌هایی گوش میدن؟

اگه بخواید فقط ۳ تا پادکست فارسی معرفی کنید که واقعاً ارزش وقت گذاشتن داشته باشن، کدوما رو انتخاب می‌کنید؟ و اگه یه پادکست خوب می‌شناسید که خیلی معروف نیست، حتماً بگید؛ اتفاقاً دنبال همین مدل‌ها هستم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پادکست قصه‌گو
خیلی عالیه روایت قصه‌های قدیمی ایران و جهان و شاهنامه‌ست

عقب
بالا پایین