همگانی ده تا سوال عمیق برای اینکه از همسرتون بپرسید و با هم گفتگو کنید..

PerS!aN

کاربر ویژه
کاربر انجمن
2,297
پسندها
پسندها
9,624
امتیازها
امتیازها
370
سکه
3,612
img_808cfd9b_1789129838.jpg

img_a5757ce3_1789129846.jpg

img_be47ea4a_1789129865.jpg

img_98dcd3c8_1789129872.jpg

img_e750620c_1789129878.jpg

img_17f50c4d_1789129883.jpg

img_25841ebd_1789129888.jpg

img_51b9b375_1789129893.jpg

img_dd9d1034_1789129899.jpg

img_3b21e9ec_1789129905.jpg

7 سوال دیگر :

1️⃣اگه من روزی حافظه ام رو از دست بدم اولین چیزی که درمورد رابطمون بهم میگی چیه؟

2️⃣فکر میکنی چرا من عاشقت شدم؟

3️⃣بنظر تو “خوب زندگی کردن“ یعنی چی؟

4️⃣بزرگ‌ترین ترس تو برای آینده‌مون چیه؟

5️⃣غیر از خیانت و دروغ‌، چه‌چیزی رابطه رو خراب میکنه؟

6️⃣کدوم یکی از عادت های عجیب من رو دوست داری؟

7️⃣کدوم خصوصیت من که خودم دوستش ندارم رو تو دوست داری؟

زن‌ها باید شنیده بشن و مردها باید دیده بشن. اگر این دیده‌شدن و شنیده شدن رو به هم نشون بدیم، (در جای خودش) و آنچه که باید رو به طرف مقابل ، همون موقع بیان کنیم ریشه خیلی از اختلافات در دم خشک میشه
اگر منی که از یه رفتار، از یه کلام و از هرچیز دیگه‌ای که آزارم میده، به‌جای به اصطلاح مراعات، بیام صحبت کنم در موردش هیچ وقت به سوال نیازی نیست تا بخواهیم جواب بدیم. چون با یک نگاه، همسرم خود به خود می‌فهمه که من توی اون موقعیت خاص، به شنیده شدن احتیاج دارم تا مشکلم حل بشه.
و این هم احترام به خودمه، هم احترام به همسرم و هم احترام به آرامشی که قراره توی خونه‌م حاکم باشه.
صداقت در گفتار و درک متقابل فقط زمانی اتفاق میوفته که در زمان درست باشه، وگرنه مثل چایی می‌مونه سرد شده و از دهن میوفته.

زن‌ها باید شنیده بشن و مردها باید دیده بشن. اگر این دیده‌شدن و شنیده شدن رو به هم نشون بدیم، (در جای خودش) و آنچه که باید رو به طرف مقابل ، همون موقع بیان کنیم ریشه خیلی از اختلافات در دم خشک میشه
اگر منی که از یه رفتار، از یه کلام و از هرچیز دیگه‌ای که آزارم میده، به‌جای به اصطلاح مراعات، بیام صحبت کنم در موردش هیچ وقت به سوال نیازی نیست تا بخواهیم جواب بدیم. چون با یک نگاه، همسرم خود به خود می‌فهمه که من توی اون موقعیت خاص، به شنیده شدن احتیاج دارم تا مشکلم حل بشه.
و این هم احترام به خودمه، هم احترام به همسرم و هم احترام به آرامشی که قراره توی خونه‌م حاکم باشه.
صداقت در گفتار و درک متقابل فقط زمانی اتفاق میوفته که در زمان درست باشه، وگرنه مثل چایی می‌مونه سرد شده و از دهن میوفته.

بانو جان کاملا با حرف شما موافقم ..
در کنار همه اینها برای پیشبرد یه زندگی مشترک باید حداقل یه طرف رابطه انعطاف پذیر باشه ..

+ در کل برای افرادی که هنوز ازدواج نکردن تجربه نشون داده انتخاب درست و عاقلانه خیلی از مشکلات پس از ازدواج رو حل میکنه ..

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه.
بانو جان کاملا با حرف شما موافقم ..
در کنار همه اینها برای پیشبرد یه زندگی مشترک باید حداقل یه طرف رابطه انعطاف پذیر باشه ..
حق با شماست.🌸
+ در کل برای افرادی که هنوز ازدواج نکردن تجربه نشون داده انتخاب درست و عاقلانه خیلی از مشکلات پس از ازدواج رو حل میکنه ..
نمیشه از این چشم‌پوشی کرد که جوون‌های امروزی بیشتر از اینکه با احساس تصمیم‌گیری کنن، منطق رو فرستادن جلو. تصمیم عاقلانه= مشکلات کمتر

عقب
بالا پایین