طنز قهوه | از بزهای پرانرژی تا بیسکویت خوشمزه

قهوه زمانی کالای لوکس بود

قهوه در بعضی دوره‌ها و مناطق کالایی ارزشمند و گران محسوب می‌شد. امروز اما بعضیا صبح قهوه‌شون رو می‌خورن و بعد به قیمتش نگاه می‌کنن و می‌گن:
«من قهوه خوردم یا شهریه دانشگاه دادم؟» 😂

دانه قهوه اصلاً دانه معمولی نیست

چیزی که بهش «دانه قهوه» می‌گیم، در واقع هسته داخل میوه قهوه است. یعنی ما میوه رو می‌بینیم و می‌گیم:
«خودت رو ول کن، هسته‌تو بده!» 😂

کافئین برای گیاه قهوه کاربرد دفاعی هم داره

کافئین می‌تونه برای بعضی حشرات اثر نامطلوب داشته باشه. گیاه قهوه: «کافئین ساختم که حشرات نزدیکم نشن.»
انسان: «ممنون، ما خودمون می‌بریمش کافه.» 😂

قهوه یک میوه است!

میوه قهوه معمولاً به شکل «چری» شناخته می‌شه. پس وقتی قهوه می‌خوری، technically داری محصول یک میوه رو مصرف می‌کنی.
یعنی قهوه‌خورها می‌تونن با اعتمادبه‌نفس بگن:
«من امروز میوه هم خوردم!» 😂

قهوه سرد هم داریم

قهوه فقط مخصوص زمستون نیست. انواع قهوه سرد و آیس‌کافی حسابی محبوب شدن. بعضیا در گرمای تابستون قهوه یخ می‌خورن و بدنشون می‌گه:
«بالاخره تصمیم گرفتی منو آروم کنی یا نه؟» 😂

قهوه و خواب

کافئین می‌تونه ساعت‌ها در بدن باقی بمونه و روی خواب اثر بذاره ولی بعضیا ساعت ۱۱ شب قهوه می‌خورن و می‌گن:
«من که با قهوه مشکلی ندارم.»
ساعت ۴ صبح: «من و سقف اتاق وارد رابطه عمیقی شدیم.» 😂

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه.
بوی قهوه خودش داستانه

بخش زیادی از چیزی که ما به‌عنوان «طعم» قهوه تجربه می‌کنیم، به حس بویایی مربوطه. برای همینه وقتی سرما خوردی، قهوه یه‌دفعه می‌شه:
آب گرم با خاطرات تلخ! 😂

• grin
قهوه شخصیت‌های مختلف داره

یکی اسپرسو می‌خوره، یکی لاته، یکی آمریکانو، یکی قهوه سرد. ولی همه در نهایت یک هدف دارن:
«لطفاً مغزم روشن بشه.» 😂

• fire
قهوه وارد دنیای عکس هم شده

قهوه انقدر محبوب شده که قبل از نوشیدنش باید ازش عکس بگیری! قبلاً می‌گفتن «نوش جان»؛
الان اول می‌گن: «صبر کن، استوری بگیرم.» 😂

• unamused
قهوه از نوشیدنی تبدیل به سبک زندگی شده

قهوه امروز فقط چیزی برای رفع خستگی نیست؛ کافه، دستگاه، روش دم‌آوری، دانه، رُست و حتی نوع آسیابش برای خودش دنیایی شده. قهوه اومد که ما رو بیدار کنه. آخرش خودش کاری کرد که نصف روزمون رو صرف حرف زدن درباره خودش کنیم! 😂

• grin
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 5)
عقب
بالا پایین