همگانی باز آمد بوی ماه درس و امتحان

اصلا ببین من آخر سال دهم کتاب منطق رو وقتی میخوندم احساس میکردم نویسنده شوند مواد زده چون آدم بی منطقی بوده 🤣
من دبیرستان تجربی بودم ولی ترم اولم چون به‌خاطر شرایط بدون کنکور وارد شدم، منطق و فلسفه‌ی پیش باید می‌خوندم انقدر نفهمیدم وقتی سوال اومد چرا میگیم ائمه‌ی اطهار آسمونی‌ان و یه همچین چیزی نوشتم چون‌که خدا از آسمون اونا رو برامون فرستاده Lagh

هم رشته‌یی‌ها یا اونا که همسطحن با هم خوبن دقیقا.
آقا پارسال جنگ شد وسط مدارس همه رشته ها داشتن درس میخوندن ما تو کلاس جلسه گرفته بودیم ایران باید الان بزنه 🤣

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
یکی از مرگ های زندگی من دیت با پسر حقوقی بود :)
چه سمی بود خدایی
عزیزم پول رو از دست دادی، حالا اولین دستمزد کارآموزی، دقت کن! کارآموزیش که بالا ۲۰۰ تومن بود می‌فهمی Lagh

من دبیرستان تجربی بودم ولی ترم اولم چون به‌خاطر شرایط بدون کنکور وارد شدم، منطق و فلسفه‌ی پیش باید می‌خوندم انقدر نفهمیدم وقتی سوال اومد چرا میگیم ائمه‌ی اطهار آسمونی‌ان و یه همچین چیزی نوشتم چون‌که خدا از آسمون اونا رو برامون فرستاده Lagh
عالی. ما تو فلسفه وجود خدا رو بررسی می‌کنیم چرا گردو گرد !!! من کم کم داشت باورم نمیشد گردو مربع 🤣

آقا پارسال جنگ شد وسط مدارس همه رشته ها داشتن درس میخوندن ما تو کلاس جلسه گرفته بودیم ایران باید الان بزنه 🤣
کار درست رو شما کردید -2-35-
بچه های نظری فشار مدرسه و والدین روشون خیلی بالاست الکی

عالی. ما تو فلسفه وجود خدا رو بررسی می‌کنیم چرا گردو گرد !!! من کم کم داشت باورم نمیشد گردو مربع 🤣
من واقعا ترم اول افتادمش و بعدا از سر سرگرمی و چونکه باید پاس می‌کردم؛ برش داشتم بعد چون‌که نمی‌فهمیدم و مجازی بود دادم مامانم امتحان داد ۱۹ شدم girl11-smiley_a03y

عزیزم پول رو از دست دادی، حالا اولین دستمزد کارآموزی، دقت کن! کارآموزیش که بالا ۲۰۰ تومن بود می‌فهمی Lagh
این شروع میکرد به حرف زدن ادم روانی میشد ول نمیکرد
بعد فقط کافی بود یکی یه بحثی شروع کنه
طرفو به شکر خوردن مینداخت
اعصاب نمونده بود برام

• Haha
کار درست رو شما کردید -2-35-
بچه های نظری فشار مدرسه و والدین روشون خیلی بالاست الکی
معلمون خیلی پایه بود باز اون یکی از فامیل هاش توی مجلس بود همونجا بهش پیام داد که حمله کنید 😐🤣

• Haha
این شروع میکرد به حرف زدن ادم روانی میشد ول نمیکرد
بعد فقط کافی بود یکی یه بحثی شروع کنه
طرفو به شکر خوردن مینداخت
اعصاب نمونده بود برام
خب چون‌که بهمون یاد میدن حرف روی حرف بیاریم تا بتونیم به یک نتیجه‌ی واحد برسیم Lagh
ما به هرجلسه‌ای که در دادگاه برگزار میشه میگیم دعوای حقوقی Lagh

عقب
بالا پایین