اره من یکی از فامیل هامون نمونه دولتی خیلی معروفی تجربی میخوند اخرم دانشگاه آزاد قبول شداکثرا ناراضیان
من حرف زدم باهاشون
اره من یکی از فامیل هامون نمونه دولتی خیلی معروفی تجربی میخوند اخرم دانشگاه آزاد قبول شداکثرا ناراضیان
من حرف زدم باهاشون
من مدرسه ام انتقالی داده به جای دیگه امسال دیگه مثل یک مسافرت برام 🤣اره من یکی از فامیل هامون نمونه دولتی خیلی معروفی تجربی میخوند اخرم دانشگاه آزاد قبول شد
خب من یه مورد دانشگاه تهرانی میشناختماره من یکی از فامیل هامون نمونه دولتی خیلی معروفی تجربی میخوند اخرم دانشگاه آزاد قبول شد
ما هم برای دبیرستان دیگه آزمون ندادیمدیگه آزمون نمیدیم
مستقیم میفرستنمون تیزهوشان دبیرستان(نباید معدلت زیر17باشه ورگرنه نمیشه)
تجربی قشنگ میدون جنگهچقدر تغییر دادی خدایی تجربی بنظرم هم سخت هم متقاضی زیاد داره نفر های رتبه یک تجربی رو دوست دارم باهاشون صحبت کنم بدونم چه جوری میخونن🤣

اره مگه رستوران 🤣فرزانگان چند منظورت شعبهشه؟
وای یک چیز های سمی ازش شنیدم که خدامو شکر میکنم تجربی قبول نشدم 🤣ما هم برای دبیرستان دیگه آزمون ندادیم
تجربی قشنگ میدون جنگه![]()
من از رشتهیی که خوندم برای تجربی راضیم. البته با مشورت مشاور انتخابش کردم و بازار کارشم خوبه اما علاقه نداشتم خودماره من یکی از فامیل هامون نمونه دولتی خیلی معروفی تجربی میخوند اخرم دانشگاه آزاد قبول شد
ما تو شهرمون شعبهیی می گفتیم. من یک بودماره مگه رستوران 🤣
تو شهر ما هم یک و دو سه دارهما تو شهرمون شعبهیی می گفتیم. من یک بودم
چی خوندی منصی؟من از رشتهیی که خوندم برای تجربی راضیم. البته با مشورت مشاور انتخابش کردم و بازار کارشم خوبه اما علاقه نداشتم خودم
ولی خیلی خوندن و اذیت میخواد