هیی از رشته انسانی فقط میشه روانشناس شد البته علاقه خاصی به روانشناسی ندارم 🥹پوچ چرا عزیزم تو الان تو یه سن خیلی آیندهدار و خوبی 😍
میدونم سخته ولی بعدا بزرگ شی دلت هوای این روزها رو میکنه
هیی از رشته انسانی فقط میشه روانشناس شد البته علاقه خاصی به روانشناسی ندارم 🥹پوچ چرا عزیزم تو الان تو یه سن خیلی آیندهدار و خوبی 😍
میدونم سخته ولی بعدا بزرگ شی دلت هوای این روزها رو میکنه
ما هم دانشگاهمون همینهسلام مهندس، خوشوقتم مهندس (وضعیت دانشکده و شرکت ما همه همدیگه رو صدا میزدن مهندسالبته رشته هر کدوم هم یه شاخه از مهندسی بود)
برای اینکه بهمون بگن مهندس وقتی همسن تو بودیم دهنمون... ارهچه مهندس تو مهندسی شد منم هیچیم پوچم فعلاً
رشته انسانی هم درسهای خوبی داره. خیلی فکر پولساز شدنش نباش الان وقتی بلاگرها از پزشکها درآمدشون بیشتره. به چیزی که علاقه داری فکر کن و ادامه بده.هیی از رشته انسانی فقط میشه روانشناس شد البته علاقه خاصی به روانشناسی ندارم 🥹
باورت میشه واسه تیزهوشان هوش ریاضی ام معلمه نرسید درس بده؟واقعا بعضی ها خیلی جدی درس میخونن و آخرم بعضی هاشون به هیچ جا نمیرسین من خودم جوری درس میخوندم که هیچ کس فکر نمیکرد حتی نمونه دولتی بیارم چی برسه به تیزهوشان. ولی اون های که خیلی خوندن نمونه دولتی قبول شدن 🤣
تمام رشتههای تاثیرگذار زیر مجموعه انسانیههیی از رشته انسانی فقط میشه روانشناس شد البته علاقه خاصی به روانشناسی ندارم 🥹
چه جالب من فکر میکردم مهندسی پزشکی خیلی سخته (یکی از دوستام میگفت)ما هم دانشگاهمون همینه
کلا دانشکده های مهندسی خیلی جالب فضای توشون و رشته به رشته فرق داره دیگه
مثلا ما برقا و دانشجوهای مکانیک خیلی باهامون با احتیاط رفتار میکنن و حرف میزنن
بعد برق و مکانیک تو یه جنگ دائمی هستن که درسای کی از همه سختتره
بعد مثلا عمران ها و معماریا خیلی اتوکشیده و باکلاسن در حالی که ما انگار مواد زدیم
مهندس صنایع ها و مهندسی پزشکی ها هم که اومدن تفریح کلا

ولی دانشگاه از مدرسه بهتر بود برای من. هنوزم گاهی دلم تنگ میشه.دانشگاه خیلی باحاله (جز اون بخش اساتید و همکلاسی ها و درسها و سلف و سایت)