ALFA کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 79 پسندها پسندها 1,588 امتیازها امتیازها 173 سکه 1,236 دیروز ساعت 23:28 #91 parvanehㅍ گفت: چند ماه ایرانسل خیلی خاطرمو میخواد مثل تو نیست که 😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... شانسم نداریم همون بهتر ایرانسل استفاده نمیکنم
parvanehㅍ گفت: چند ماه ایرانسل خیلی خاطرمو میخواد مثل تو نیست که 😂 کلیک کنید تا گسترش یابد... شانسم نداریم همون بهتر ایرانسل استفاده نمیکنم
parvanehㅍ کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 234 پسندها پسندها 383 امتیازها امتیازها 63 سکه 118 دیروز ساعت 23:29 #92 ALFA گفت: شانسم نداریم همون بهتر ایرانسل استفاده نمیکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... ایرانسل : من :
parvanehㅍ کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 234 پسندها پسندها 383 امتیازها امتیازها 63 سکه 118 دیروز ساعت 23:31 #93 یک بار همراه اول بهم پیام داد تعجب کردم اخه من خطم ایرانسل بعد دیدم برای خط مامانم یک روز دستم بود فکر کردم اونم خاطر خوام شده 😂
یک بار همراه اول بهم پیام داد تعجب کردم اخه من خطم ایرانسل بعد دیدم برای خط مامانم یک روز دستم بود فکر کردم اونم خاطر خوام شده 😂