Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:09 #1 چطوری کنکوری؟!
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:11 #2 جلسه کنکور: مراقب: «وقت تمام شد.» داوطلب: «ولی من هنوز داشتم با سؤال اول ارتباط عاطفی برقرار میکردم.»
جلسه کنکور: مراقب: «وقت تمام شد.» داوطلب: «ولی من هنوز داشتم با سؤال اول ارتباط عاطفی برقرار میکردم.»
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:12 #3 «چقدر درس خوندی امروز؟» کنکوری: «خیلی.» «چند ساعت؟» کنکوری: «از نظر روحی؟ ۱۵ ساعت.»
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:14 #4 وقتی رتبه برترهای سال قبل رو میبینی: «من باید از الان شروع کنم.» سه دقیقه بعد: «ولی اول ببینم رتبه برترها چه مدادی استفاده میکردن.»
وقتی رتبه برترهای سال قبل رو میبینی: «من باید از الان شروع کنم.» سه دقیقه بعد: «ولی اول ببینم رتبه برترها چه مدادی استفاده میکردن.»
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:15 #5 قبل از شروع درس: امروز ۱۲ ساعت میخونم. بعد از ۲۰ دقیقه: فکر کنم باید درباره هدف زندگی تأمل کنم.
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:16 #6 کنکوری وقتی کتاب تست جدید میخره: روز اول: این همون کتابیه که رتبهمو عوض میکنه. روز دهم: فعلاً بذار کنار، قبلیه هنوز انرژی منفی داره.
کنکوری وقتی کتاب تست جدید میخره: روز اول: این همون کتابیه که رتبهمو عوض میکنه. روز دهم: فعلاً بذار کنار، قبلیه هنوز انرژی منفی داره.
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:21 #7 ویدئوی رتبه برتر: «من از سال دهم روزی ۱۵ ساعت مطالعه داشتم.» کنکوری: «من از سال دهم روزی ۱۵ ساعت استرس داشتم، پس تقریباً مساوی هستیم.»
ویدئوی رتبه برتر: «من از سال دهم روزی ۱۵ ساعت مطالعه داشتم.» کنکوری: «من از سال دهم روزی ۱۵ ساعت استرس داشتم، پس تقریباً مساوی هستیم.»
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:23 #8 مشاور: «علاقهات رو اولویت قرار بده.» داوطلب: «علاقه من پزشکیه.» مشاور: «رتبه؟» داوطلب: «علاقهام گفت رتبه مهم نیست.» مشاور: «علاقهات خیلی اعتمادبهنفس داره.»
مشاور: «علاقهات رو اولویت قرار بده.» داوطلب: «علاقه من پزشکیه.» مشاور: «رتبه؟» داوطلب: «علاقهام گفت رتبه مهم نیست.» مشاور: «علاقهات خیلی اعتمادبهنفس داره.»
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:25 #9 _امروز نبرد سختی بین داوطلب کنکور و کتاب زیست گزارش شده. _وضعیت چطوره؟ _قربان، فصل سه رو فتح کردیم، ولی تستهای ترکیبی ضدحمله زدند.
_امروز نبرد سختی بین داوطلب کنکور و کتاب زیست گزارش شده. _وضعیت چطوره؟ _قربان، فصل سه رو فتح کردیم، ولی تستهای ترکیبی ضدحمله زدند.
Ahoura_one کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 41 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 18 سکه 7 دیروز ساعت 20:29 #10 _سرباز! مهمات آماده است؟ داوطلب: بله قربان. _چی داری؟ داوطلب: سه تا هایلایتر، پنج تا دفتر برنامهریزی، چهار تا ماژیک و نصف انرژی باقیمانده. _پس برای کنکور آماده نیستی، برای افتتاح فروشگاه لوازمالتحریر آمادهای
_سرباز! مهمات آماده است؟ داوطلب: بله قربان. _چی داری؟ داوطلب: سه تا هایلایتر، پنج تا دفتر برنامهریزی، چهار تا ماژیک و نصف انرژی باقیمانده. _پس برای کنکور آماده نیستی، برای افتتاح فروشگاه لوازمالتحریر آمادهای