چند صفحه کتاب ...
و یک پنجره ی نیمه باز ...
برایِ خوشبختیِ آدم کفایت می کند ...
همین که قدم زدن چاره ی دردهایت باشد و دلخوشی هایِ کوچک، دلیلِ لبخندهایت ...
یعنی تو خوشبختی

نرگس صرافیان‌ طوفان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
روزی کراخاتون گفت که دلش می خواهد بداند که ساکنان بهشت چگونه اند. مولانا چنین پاسخ داد : «آن ها ابلهند . اگر ابله نبودند، به بهشت و جوی هایش قناعت نمی کردند.»

عارف جان سوخته
نهال تجدد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آدم‌ها آن‌قدر زود عوض می‌شوند که تو فرصت نمی‌کنی به ساعتت نگاه بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستی‌ها و دشمنی‌ها فاصله افتاده است.

چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم
زویا پیرزاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hosein
وقتی به خاطره‌ای در ذهن دیگری بدل میشوی، وقتی دیگری به خاطره‌ای در ذهن تو بدل می‌شود، آیا به مرزهای عشق نزدیک نشده‌ایم؟ آیا عشق، ناتوانیِ ما در فراموش کردن خاطره‌ای دور نیست؟

و حتی یک کلمه هم نگفت
هاینریش بل

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
ترجیح میدم خودم باشم، خودم باشم و دمغ باشم بهتره تا اینکه کسی دیگه باشم و خوش باشم ...

دنیای قشنگ نو
آلدوس هاکسلی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
ریشه ی تمام قهرها مبتنی بر خطایی است که می تواند مطرح شود، جواب بگیرد و بلافاصله از بین برود، ولی در دل طرف توهین شده نشست می کند بعدها بروز دردناک تری می یابد.
تاخیر در حل وفصل بلافاصله ی اختلاف ها، بلافاصله بعد از وقوع آنها، به عقده ی تلخی تبدیل می شود.

جستارهایی در باب عشق
آلن دوباتن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
مردم عادت کرده‌اند انتقاد کنند. خوبی‌ها را نمی‌توانند ببینند. ماجرای مردی را شنیدم که از همسرش خواست برایش دو تخم مرغ بپزد، اما یکی را نیمرو و دیگری را آب پز کند. زن نیز همین کار را کرد. مرد وقتی تخم مرغ‌ها را دید، سرش را تکان داد. زن پرسید: "دیگر چه اشتباهی کرده‌ام؟ این دقیقا همان چیزی است که خودت خواستی." مرد گفت: "می‌دانستم این اتفاق می‌افتد. تو تخم مرغ اشتباهی را نیمرو کردی."
برخی از مردم آنقدر انتقادی فکر می‌کنند که هر کاری هم برایشان بکنید،
راضی نمی‌شوند ...

جوئل اوستین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
رابطه با صداقت شروع می‌شود. این خشت اول است، چرا که عاشق بودن یعنی شریک شدن با همه‌چیز: رویاها، لغزش‌ها، و عمیق‌ترین هراس‌ها. بدون این حقایق، رابطه شکست خواهد خورد.

جورجیا هانتر
خوش‌شانس‌تر از همه بودیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
موری گفت: "منظورم از این‌که آدم باید فرهنگ خودش را بسازد این است. نمی‌گویم آدم باید تمام قواعد اجتماعش را ندیده بگیرد. مثلا من ل*خت توی خیابان نمی‌روم. از چراغ قرمز رد نمی‌شوم. از این چیزهای کوچک تبعیت میکنم. ولی چیزهای بزرگتر مانند طرز فکر و ارزش‌ها را آدم باید خودش انتخاب کند. نمی‌توانی بگذاری یکی دیگر، یا اجتماع این‌ها را برایت تعیین کند."

سه شنبه ها با موری

میچ آلبوم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
تو هرگز نمیدانی در پیچ بعدی زندگی چه‌چیزی انتظارت را می‌کشد. ممکن است آرزوی تو در پیچ بعدی انتظارت را بکشد. بنابراین، باید قوی باشی و روحیه‌ی خود را نبازی.
اگر شکست خوردی، مطمئناً آسمان به‌ زمین نمی‌آید. اگر زمین خوردی، میتوانی بلندشوی و دوباره به راه بیفتی.
ادیسون گفته است: "هرکوشش نافرجامی، گامی دیگر است که به‌پیش برمیداریم."

زندگی بی‌حد‌ّ و‌ مرز
نیک وی آچیچ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین