S SAEEDEH.T کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 22 پسندها پسندها 110 امتیازها امتیازها 28 سکه 0 1/18/24 #11 «اعودُ إليك لا تفتح الباب افتح يديك...» به تو باز میگردم در را باز نکن آغوشت را بگشا... جوزف حرب آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
S SAEEDEH.T کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 22 پسندها پسندها 110 امتیازها امتیازها 28 سکه 0 1/18/24 #12 «وليسَ لنا فِي الحنين يَد وفي البُعد كان لنا ألف يَد! سلامٌ عليك، افتقدتُك جدًا وعليّ السلام فِيما افتقد...» ما در دلتنگی دسـتی نداشتیم و در فاصلهای که داشتیم، هزار دست داشتیم! سلام بر تو که حقیقتا دلتنگِ تواَم و سلام بر من برای آنکه دلتنگم... محمود درويش آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
«وليسَ لنا فِي الحنين يَد وفي البُعد كان لنا ألف يَد! سلامٌ عليك، افتقدتُك جدًا وعليّ السلام فِيما افتقد...» ما در دلتنگی دسـتی نداشتیم و در فاصلهای که داشتیم، هزار دست داشتیم! سلام بر تو که حقیقتا دلتنگِ تواَم و سلام بر من برای آنکه دلتنگم... محمود درويش
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,547 پسندها پسندها 21,758 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,151 1/18/24 #13 عندما سُئل محمود درويش عن لون عينيها قال : " لا أدري ؛ في كلّ مرّة أتأملُ عينيها أفقدُ الذّاكرة! ... زمانى كه از محمود درویش درباره رنگ چشمش پرسیدن، گفت: "من نمی دانم، هر بار که به چشمانش نگاه می کنم، حافظه ام را از دست می دهم!".... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
عندما سُئل محمود درويش عن لون عينيها قال : " لا أدري ؛ في كلّ مرّة أتأملُ عينيها أفقدُ الذّاكرة! ... زمانى كه از محمود درویش درباره رنگ چشمش پرسیدن، گفت: "من نمی دانم، هر بار که به چشمانش نگاه می کنم، حافظه ام را از دست می دهم!"....
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,547 پسندها پسندها 21,758 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,151 1/18/24 #14 أُریدک دائماً بِقُربی إن وقع حُزن الأرض علی کَتفی أمیلُ إلیک.. می*خواهم همیشه کنارم باشی تا اگر اندوه زمین روی شانه*هایم افتاد به سمت تو کج شوم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
أُریدک دائماً بِقُربی إن وقع حُزن الأرض علی کَتفی أمیلُ إلیک.. می*خواهم همیشه کنارم باشی تا اگر اندوه زمین روی شانه*هایم افتاد به سمت تو کج شوم...
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,547 پسندها پسندها 21,758 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,151 1/18/24 #15 ما هی أمنیتک؟ فظللتُ أفکر کیف یسأل المرءُ سؤالاً هو إجابته؟ پرسید که آرزوت چیه؟ با خودم فکر کردم چجور میشه یه آدم سوالی بپرسه که جواب سؤال خودش باشه؟! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ما هی أمنیتک؟ فظللتُ أفکر کیف یسأل المرءُ سؤالاً هو إجابته؟ پرسید که آرزوت چیه؟ با خودم فکر کردم چجور میشه یه آدم سوالی بپرسه که جواب سؤال خودش باشه؟!
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,547 پسندها پسندها 21,758 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,151 1/18/24 #16 اعودُ إليك لا تفتح الباب افتح يديك... به تو باز می گردم در را باز نکن آغوشت را بگشا... جوزف_حرب آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,547 پسندها پسندها 21,758 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,151 1/18/24 #17 کُلُّ عَیبٍ أُحِبُّهُ فیکِ ، إلّا غیابکِ همهی عیبهایت را دوست دارم ، جز نبودنت .. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,547 پسندها پسندها 21,758 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,151 1/18/24 #18 انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان هوالمحبوب با سلام در این جستار دلنوشته های ادبی به زبان عربی و انگلیسی بهمراه ترجمه قرار میگیرد. ۹۹.۰۵.۱۳ :icon12: آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان هوالمحبوب با سلام در این جستار دلنوشته های ادبی به زبان عربی و انگلیسی بهمراه ترجمه قرار میگیرد. ۹۹.۰۵.۱۳ :icon12:
M Mr.Rad مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,267 پسندها پسندها 4,383 امتیازها امتیازها 328 سکه 6 1/18/24 #19 +Un esprit ne peut être en bonne santé que s’il se nourrit de l’héritage du passé . Pago ignasio taibo اندیشه نمی تواند سالم باشدمگر اینکه از ثروت گذشتگان بهره مند گردد . پاکو ایگناسیو تایبو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
+Un esprit ne peut être en bonne santé que s’il se nourrit de l’héritage du passé . Pago ignasio taibo اندیشه نمی تواند سالم باشدمگر اینکه از ثروت گذشتگان بهره مند گردد . پاکو ایگناسیو تایبو
M Mr.Rad مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,267 پسندها پسندها 4,383 امتیازها امتیازها 328 سکه 6 1/18/24 #20 L’amour est comme le vent, on ne sait pas d’où il vient mais on le sent عشق مانند باد است، نمی دانیم از کجا میآید اما احساسش می کنیم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
L’amour est comme le vent, on ne sait pas d’où il vient mais on le sent عشق مانند باد است، نمی دانیم از کجا میآید اما احساسش می کنیم.