L Lidiya مهمان 1/17/24 #561 هیچوقت یه رابطهی واقعی رو برای چند تا خطای کوچیک تموم نکن نه هیچکس کامله و نه هیچکس بدونِ خطا آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #562 شاید ما بلد نبودیم نگهتون داریم ولی قبول کنین شمام موندنی نبودید آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #563 ᴏɴᴄᴇ ʏᴏᴜ ғᴇᴇʟ ʏᴏᴜ ᴀʀᴇ ᴀᴠᴏɪᴅᴇᴅ ʙʏ sᴏᴍᴇᴏɴᴇ ɴᴇᴠᴇʀ ᴅɪsᴛᴜʀʙ ᴛʜᴇᴍ ᴀɢᴀɪɴ. ------------------------------------ هروقت حس کردی کسی داره ازت دوری میکنه، هیچوقت دیگه مزاحمش نشو! آخرین ویرایش: 1/17/24
ᴏɴᴄᴇ ʏᴏᴜ ғᴇᴇʟ ʏᴏᴜ ᴀʀᴇ ᴀᴠᴏɪᴅᴇᴅ ʙʏ sᴏᴍᴇᴏɴᴇ ɴᴇᴠᴇʀ ᴅɪsᴛᴜʀʙ ᴛʜᴇᴍ ᴀɢᴀɪɴ. ------------------------------------ هروقت حس کردی کسی داره ازت دوری میکنه، هیچوقت دیگه مزاحمش نشو!
L Lidiya مهمان 1/17/24 #564 Love me when you’re ready, not when you’re lonely. منو وقتی آماده هستی دوست داشته باش، نه وقتی که تنهایی... آخرین ویرایش: 1/17/24
Love me when you’re ready, not when you’re lonely. منو وقتی آماده هستی دوست داشته باش، نه وقتی که تنهایی...
L Lidiya مهمان 1/17/24 #565 The things that you do when you think I ain't watchin' you ... یه کارایی میکنی وقتی پیشت نیستم، غافل اَز اینکه دارم میبینمت :) .࿐ آخرین ویرایش: 1/17/24
The things that you do when you think I ain't watchin' you ... یه کارایی میکنی وقتی پیشت نیستم، غافل اَز اینکه دارم میبینمت :) .࿐
L Lidiya مهمان 1/17/24 #566 I don’t understand how people are okay with themselves, when they know emotionally destroyed someone. من نمی فهمم که مردم چطوری با خودشون هیچ مشکلی ندارن، وقتی میدونن که کسی رو از نظر احساسی نابود کرده اند. آخرین ویرایش: 1/17/24
I don’t understand how people are okay with themselves, when they know emotionally destroyed someone. من نمی فهمم که مردم چطوری با خودشون هیچ مشکلی ندارن، وقتی میدونن که کسی رو از نظر احساسی نابود کرده اند.
L Lidiya مهمان 1/17/24 #569 زمانی که به آسمون شب با هزاران ستاره نگاه می کنم، چشمای تو رو یادم می یاد، بخاطر اینکه اون ها مثل ستاره ها می درخشن وقتی که به خورشید نگاه می کنم، یاد تو می افتم، چون تو روشنایی بخش زندگی من هستی آخرین ویرایش: 1/17/24
زمانی که به آسمون شب با هزاران ستاره نگاه می کنم، چشمای تو رو یادم می یاد، بخاطر اینکه اون ها مثل ستاره ها می درخشن وقتی که به خورشید نگاه می کنم، یاد تو می افتم، چون تو روشنایی بخش زندگی من هستی
L Lidiya مهمان 1/17/24 #570 نمی تونم زندگی بدون تو رو تصور کنم. تو دلیل بودن من هستی آخرین ویرایش: 1/17/24