L Lidiya مهمان 1/17/24 #182 بیا تا خانهمان را روشن کنیم تو خورشید باش تا من ماه شوم تو به من بتاب و من تا ابد دورت می گردم آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #183 من که در هفت آسمان یک ستاره هم نداشتم با آمدن تو دیگر هیچ چیز در دنیا کم ندارم ماه و همه ستاره ها و خورشید به من حسادت می کنند آخرین ویرایش: 1/17/24
من که در هفت آسمان یک ستاره هم نداشتم با آمدن تو دیگر هیچ چیز در دنیا کم ندارم ماه و همه ستاره ها و خورشید به من حسادت می کنند
L Lidiya مهمان 1/17/24 #184 امسال چه سال خوبی بود انگار با همه سال های عمرم فرق داشت وقتی تو قدم به زندگی ام گذاشتی یک سال بهتر از همه سال های عمرم شد تو چه خوشقدم هستی آخرین ویرایش: 1/17/24
امسال چه سال خوبی بود انگار با همه سال های عمرم فرق داشت وقتی تو قدم به زندگی ام گذاشتی یک سال بهتر از همه سال های عمرم شد تو چه خوشقدم هستی
L Lidiya مهمان 1/17/24 #185 تو برای من شروع تازهای بودی که پنجرههای امید را گشودی و مرا با شکوفههای بهاری و نوای چشمه سار آشنا کردی بی اجازه یک عمر عاشقت می مانم آخرین ویرایش: 1/17/24
تو برای من شروع تازهای بودی که پنجرههای امید را گشودی و مرا با شکوفههای بهاری و نوای چشمه سار آشنا کردی بی اجازه یک عمر عاشقت می مانم
L Lidiya مهمان 1/17/24 #186 هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود … آخرین ویرایش: 1/17/24
هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …
L Lidiya مهمان 1/17/24 #187 در نظرم چشمان تو ناب ترین شعر دنیا و موهایت غزل واره های زیبای جهان هستند آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #188 ﺩﻧﯿﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻧﯿﺎﯾﻢ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ … ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﺪﺍﻧﻢ ﺗﻮ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻨﯽ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎﯾﺖ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﻡ … آخرین ویرایش: 1/17/24
ﺩﻧﯿﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻧﯿﺎﯾﻢ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ … ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﺪﺍﻧﻢ ﺗﻮ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻨﯽ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎﯾﺖ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﻡ …
L Lidiya مهمان 1/17/24 #189 تا دیروز هرچه مینوشتم عاشقانه بود از امروز هرچه بنویسم صادقانه است صادقانه میگویم عاشقانه دوستت دارم آخرین ویرایش: 1/17/24
تا دیروز هرچه مینوشتم عاشقانه بود از امروز هرچه بنویسم صادقانه است صادقانه میگویم عاشقانه دوستت دارم
L Lidiya مهمان 1/17/24 #190 دوست داشتن ساده است و باور کردنش سخت تو ساده باور کن که من سخت دوستت دارم آخرین ویرایش: 1/17/24