L Lidiya مهمان 1/17/24 #931 امروز مـن بسیار از تـو دورم ولی قلبم و شور و اشتیاقم باتو و در کنار توست، امروز و برای همیشه آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #932 در دنیای من یک تو کافی ست تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم … آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #933 دلبر جان “تو ” باعث میشی هر بار فکر کنم هنوزم زندگی قشنگیاشو داره و یکی از قشنگیاش قطعا “تویی” آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #934 فکر میکنم اقبال مـن بلند اسـت چون تـو میتوانستی هر مرد دیگری را در دنیا انتخاب کنی و تصمیم گرفتی مـن را انتخاب کنی آخرین ویرایش: 1/17/24
فکر میکنم اقبال مـن بلند اسـت چون تـو میتوانستی هر مرد دیگری را در دنیا انتخاب کنی و تصمیم گرفتی مـن را انتخاب کنی
L Lidiya مهمان 1/17/24 #935 در صفحه شطرنج زندگیم تمام مهره هایم مات مهربانیت شد و من با اسب سفید قلبم به سوی تو تاختم تا بگویم : شاه دلم دوستت دارم آخرین ویرایش: 1/17/24
در صفحه شطرنج زندگیم تمام مهره هایم مات مهربانیت شد و من با اسب سفید قلبم به سوی تو تاختم تا بگویم : شاه دلم دوستت دارم
L Lidiya مهمان 1/17/24 #936 جوری عاشقتم که تمام دنیا و حتی دل خودم هم در کارم مانده است آن چشمانت چی دارند که مرا دیوانه کرده اند؟ آخرین ویرایش: 1/17/24
جوری عاشقتم که تمام دنیا و حتی دل خودم هم در کارم مانده است آن چشمانت چی دارند که مرا دیوانه کرده اند؟
L Lidiya مهمان 1/17/24 #937 تـو برای مـن مثل خانه می ماني جایی هستی کـه بـه آن تعلق دارم و تنها جاییکه بارها و بارها بـه آن سر میزنم مـن هرگز تـو را ترک نخواهم کرد آخرین ویرایش: 1/17/24
تـو برای مـن مثل خانه می ماني جایی هستی کـه بـه آن تعلق دارم و تنها جاییکه بارها و بارها بـه آن سر میزنم مـن هرگز تـو را ترک نخواهم کرد
L Lidiya مهمان 1/17/24 #938 تو را دوست میدارم بی آنکه بدانم تو ضرورتِ منی آب را که مینوشی هوا را که میبلعی نمیفهمی جیرهبندی چه مکافاتیست تنها در نبودِ تو بود که فهمیدم دوست داشتنِ تو مایهی حیات من است… آخرین ویرایش: 1/17/24
تو را دوست میدارم بی آنکه بدانم تو ضرورتِ منی آب را که مینوشی هوا را که میبلعی نمیفهمی جیرهبندی چه مکافاتیست تنها در نبودِ تو بود که فهمیدم دوست داشتنِ تو مایهی حیات من است…
L Lidiya مهمان 1/17/24 #939 در دنیای من یک تو کافی ست تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم … آخرین ویرایش: 1/17/24