.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,256 پسندها پسندها 22,419 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 3/8/26 #81 یک عمر به سودای لبش سوختم و آه روزی که لب آورد ببوسم رمضان شد حامد عسکری
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,026 پسندها پسندها 5,871 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,737 3/8/26 #82 تو بر وهم کدامین رویا لانه گزیده ای ؟ که کلاغ رسیدن قاعده ننواخت ! و بقایش ؛ تناسخ ناگزیر بازی خطوط امواج ناخوانده ی ادراک شد!
تو بر وهم کدامین رویا لانه گزیده ای ؟ که کلاغ رسیدن قاعده ننواخت ! و بقایش ؛ تناسخ ناگزیر بازی خطوط امواج ناخوانده ی ادراک شد!
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,256 پسندها پسندها 22,419 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 3/8/26 #83 بارها افطار خود را قبلِ موعد خورده ام بس که از زیبایی ات الله اکبر گفته اند...! + امین شیرزادی
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,026 پسندها پسندها 5,871 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,737 3/8/26 #84 شب نماندو روز ما و گردش ایام رفت دیر برگشتی تمام لحظه ها آرام رفت خوش به حال ساعت مچ بندِ روی میزِ من دائما در تیک و تاکش مُرد تا ناکام رفت
شب نماندو روز ما و گردش ایام رفت دیر برگشتی تمام لحظه ها آرام رفت خوش به حال ساعت مچ بندِ روی میزِ من دائما در تیک و تاکش مُرد تا ناکام رفت
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,204 پسندها پسندها 19,536 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,680 3/8/26 #85 گیرم درخت رنگِ خزان گیرد ! تا ریشه هست ، ساقه نمیمیرد🌱′🤍
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,926 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 3/8/26 #86 بعضی خاطرهها مثلِ تیکتاکِ ساعتِ قدیمیِ پدربزرگ بیوقفه تکرار میشوند و تو هیچوقت نمیتوانی آن را از کار بیاندازی. فقط باید بنشینی و گوش کنی به صدایِ ثانیههایی که رفتهاند.
بعضی خاطرهها مثلِ تیکتاکِ ساعتِ قدیمیِ پدربزرگ بیوقفه تکرار میشوند و تو هیچوقت نمیتوانی آن را از کار بیاندازی. فقط باید بنشینی و گوش کنی به صدایِ ثانیههایی که رفتهاند.
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,026 پسندها پسندها 5,871 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,737 3/8/26 #87 من تنهایم نه از فقدانِ آدمی، از فقدانِ همانندی. نه چون کسی نیست، چون هیچکس در اقلیمِ ادراکِ من سکونت ندارد.
من تنهایم نه از فقدانِ آدمی، از فقدانِ همانندی. نه چون کسی نیست، چون هیچکس در اقلیمِ ادراکِ من سکونت ندارد.
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,204 پسندها پسندها 19,536 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,680 3/8/26 #88 میفرمایدکه: بیهودهنخورغُصهایندارِفنارا دریابهمینلحظهکوتاهِبقارا :)
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,926 امتیازها امتیازها 958 سکه 280 3/8/26 #89 من دلم میخواهد، دست در دست پسرخواندهی خورشید بگذارم، چشم در چشم شقایق بنشینم، و بخندم بیواهمه از گریستن...
من دلم میخواهد، دست در دست پسرخواندهی خورشید بگذارم، چشم در چشم شقایق بنشینم، و بخندم بیواهمه از گریستن...
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,256 پسندها پسندها 22,419 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 3/8/26 #90 کاش میگفتی چیست آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاریست … - فریدون مشیری