نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. آمین انجمن آمین انجمن مدال فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,688 پسندها پسندها 15,651 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,490 4/6/26 #31 اینایی که وقت میزاری براشون متن پیامت رو تایپ میکنی بعد میبینی جوابی نیومد میگی شاید من اعلانش رو ندیدم میری چک میکنی میبینی پیام پاک شده !
اینایی که وقت میزاری براشون متن پیامت رو تایپ میکنی بعد میبینی جوابی نیومد میگی شاید من اعلانش رو ندیدم میری چک میکنی میبینی پیام پاک شده !
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,298 پسندها پسندها 16,033 امتیازها امتیازها 728 سکه 4,814 4/6/26 #32 اینایی که اسم خودشون رو گذاشتن دوست ولی تو حال بدت نبودن، لعنتی مغرور اصلاً تو ده هیچ منو بردی و کاپ طلا هم مال تو رفیق.
اینایی که اسم خودشون رو گذاشتن دوست ولی تو حال بدت نبودن، لعنتی مغرور اصلاً تو ده هیچ منو بردی و کاپ طلا هم مال تو رفیق.
والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن وفاداری رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 179 پسندها پسندها 1,499 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,831 4/6/26 #33 اینایی که خجالتیان و تمام سعیشونو میکنن به هر طریقی به غیر از ابراز مستقیم نشون بدن که دوستت دارن، اینا خیلی مظلوم و تنهان. حواستون به اینا باشه. یکیش خودمم :")
اینایی که خجالتیان و تمام سعیشونو میکنن به هر طریقی به غیر از ابراز مستقیم نشون بدن که دوستت دارن، اینا خیلی مظلوم و تنهان. حواستون به اینا باشه. یکیش خودمم :")
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,298 پسندها پسندها 16,033 امتیازها امتیازها 728 سکه 4,814 4/6/26 #34 اینایی که تا فهمیدن نمیتونن جواب نه ازت بشنون و اون روی قشنگشون رو نشون دادن، شما ده هیچ بردی رفیق:)
اینایی که تا فهمیدن نمیتونن جواب نه ازت بشنون و اون روی قشنگشون رو نشون دادن، شما ده هیچ بردی رفیق:)
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,298 پسندها پسندها 16,033 امتیازها امتیازها 728 سکه 4,814 4/6/26 #35 اینایی که با کوچیکترین بحث، ذات واقعیشون رو رو میکنن، واقعاً ازشون تشکر میکنم:) چون باعث این دیوار دفاعی دورم شد.
اینایی که با کوچیکترین بحث، ذات واقعیشون رو رو میکنن، واقعاً ازشون تشکر میکنم:) چون باعث این دیوار دفاعی دورم شد.
Emily کاربر خودمانی کاربر انجمن برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 286 پسندها پسندها 1,542 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,077 4/6/26 #36 اینایی که جلوی روی آدم قربون صدقهش میرن و پشت سرش بهش بد و بیراه میگن واقعا نشونه زوال بشرن.