انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان

۱۱- هرگز تسلیم نشوید

ممکن است در شروع کارتان نتوانید عکسی که مدنظرتان است بگیرید، اما اشکالی ندارد. تنها دلیلی که سرعت شاتر روی ۶۴۰/۱ ثانیه تنظیم شده، این بود که بتوانم از این کفشدوزک زمانی که میخواهد پرواز کند عکسی بگیرم. اگرچه، نتوانستم به خواسته ام برسم اما همچنان جزو عکسهای مورد علاقه ی شخصی من محسوب می شود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NemO

۱۲- بک لایت مناسب برای عکاسی ماکرو

از نور آفتاب صبحگاهی برای ثبت جزییاتی که براحتی دیده نمی شوند استفاده کنید. این عکس بخصوص، در ساعت هشت و نیم صبح در حالی که نور آفتاب از پشت با شدت به این سنجاقک تابیده می شد گرفته شده است. اگرچه بسیاری از عکاسان تمایلی برای عکاسی زیر نور آفتاب ندارند اما در حوزه ی عکاسی ماکرو، اغلب نور آفتاب کمک می کند که حتی موهای سر حشره های کوچک را هم در تصویر ثبت کنید! البته باید حواساتان باشد که نورناخواسته و نقطه تاریکی در عکس ایجاد نشود. بعضی اوقات جواب میدهد و بعضی اوقات خیر. از زوایای مختلفی امتحان کنید تا بهترین پوزیشن دستتان بیاید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

۱۳- مکان و آب و هوای مناسب برای عکاسی ماکرو

پشه ها و حشرات کوچک همواره یکی از سوژه های جذاب برای عکاسی ماکرو با یک لنز ماکرو محسوب می شود. گل ها و سایر گیاهان هم جالب هستند و اغلب عکسهای آبستره ی جالبی از دل آنها در می آید. لذا طبق تجربه ی من مکانهایی که پر از گل و گیاه هستند برای عکاسی ماکرو مناسب هستند. باغ های گیاهی هم برای عکاسی ماکرو فوق العاده خوب هستند.
برای عکاسی از حشرات بهترین زمان موقعی است که درجه ی حرارت در حدود ۱۷ درجه ی سانتیگراد و یا بیشتر باشد، چرا که حشرات در گرما فعالترند. از سوی دیگر اگر می خواهید حشرات را در زمانی که ساکن هستند پیدا کنید ( اگرچه برای من بسیار کار سختی است! ) آنها را در جاهای خنک تر می توانید پیدا کنید. بسیاری از عکاسان ماکرو ترجیح میدهند تا صبح زود در فصل تابستان زمانی که آنها در خواب هستند به سراغشان بروند.
البته هوای ابری حتی از هوای آفتابی هم بهتر است چرا که نور ملایمتری در اختیار می گذارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

۱۴- صفحه ی کانونی

همانطور که پیش از این اشاره شد، یک فاصله ی فوکوس نزدیک موجب می شود که صفحه ی کانونی بشدت باریک شود. شما طی تجربه خواهید دانست که بهترین عکسهای ماکرو زمانی حاصل می شود که از این صفحه ی کانونی باریک به طرز هوشمندانه ای استفاده کنید. لذا، ابتدا سوژه هایی پیدا کنید که صاف و مسطح هستند و آنهارا در صفحه ی کانونی قرار دهید. برای مثال گلها یا پروانه ها یا سوسکهایی که پشت همواری دارند گزینه های خوبی هستند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

مثال دیگری که از کاربرد خلاقانه ی صفحه کانونی باریک می توان زد، سر یک حشره است که از یک ناحیه ی بوکه ی تار (که یک افکت جالب و چشم نواز می تواند باشد) بیرون زده شده باشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

۱۵- درک بزرگنمایی در عکاسی ماکرو

کاری که در ابتدای مسیر عکاسی ماکرو انجام می دادم این بود که همیشه به دنبال بیشترین بزرگنمایی بودم. تصور من این بود : ” هر چه حشره در قاب بزرگتر باشد، عکس بهتر خواهد بود!”. ولی حقیقت این است که اگر کمی از سوژه فاصله بگیرید و اجازه بدهید که حشره به همان کوچکی که در دنیای واقعی به نسبت محیط پیرامونی خود است باشد، نیز می توانید عکسهای زیبا و چشم نوازی ثبت کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
4,729
پسندها
پسندها
12,865
امتیازها
امتیازها
323
سکه
334

۱۶- اشیا تیز

هرگز اشیای تیزی مانند چاقو ها و تیغ ها را در جوار تجهیزات لنز و عکاسی ماکروی گرانقیمت خود قرار ندهید. همچنین سعی نکنید از شعله در وضعیت ماکرو عکاسی کنید. احتمال آسیب رسیدن به لنز و تجهیزات ماکرو گرافی زیاد خواهد بود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین