|یه خط طوری|

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
همیشه وسوسه ی زندگی ست در سرمان
که در هجومِ همین ماه و سال گم شده ایم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sreanoosh
مقصود واقعی از داشتن هدف آن است که ضمن تعقیب هدف، شخصیت شما به عنوان یک فرد انسانی نیز ساخته شود . پاداش واقعی شما شخصیتی است که به عنوان یک انسان ، پیدا می کنید. " رابینز"

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پشت سر هر زن قوی و موفقی یک دختر کوچولو هست که یک روز تصمیم گرفته روی پای خودش بایسته و به هیچکس اتکا نکنه.?✌️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
عكس و تصاویر زیبا برای زیباسازی وبلاگ شما -------------- بهاربیست دات كام ------------- bahar22.com ------------ عكس تصاویر زیباسازی وبلاگ فارسی

هر بار که به من نزدیک میشوی باور میکنم میشود زندگی را دوست داشت ، از من فاصله بگیر ، خسته ام از امیدهای کوتاه ......

عكس و تصاویر زیبا برای زیباسازی وبلاگ شما -------------- بهاربیست دات كام ------------- bahar22.com ------------ عكس تصاویر زیباسازی وبلاگ فارسی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر برای ساختن زندگی‌ای که دوست دارید نجنگید؛ در نهایت مجبور خواهید شد تمام عمر خود را صرف رویارویی
با زندگی‌ای کنید که هیچ علاقه‌ای به آن ندارید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
کارگری خسته سکه ای از جيب جليقه کهنه اش در آورد تا صدقه دهد. جمله ای روی صندوق ديد و منصرف شد ... صدقه عمر را زياد ميکن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چه کنم دل چو هوای تو کند شب همه‌شب

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

شریف ترین دلها دلی است که اندیشه آزار کسی در آن نباشد. زرتشت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از آدم‌های مذهبی نه، ولی از آدم‌های مذهبی نما بترسید!

آنان به درجه‌ای رسیدهﺍند که مطمئن هستند هر کاری بکنند اشکالی ندارد؛ چون فکر می‌کنند با عبادت کردن جبرانش می‌کنند!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
املاء دوستی برای محبت تشدید بذار ، تا از دوستیمون نیم نمره هم کم نشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین