نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,545 پسندها پسندها 21,731 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,123 1/17/24 #11 جهان پر از رنج است اما هنوز درختان گیلاس، شکوفه میدهند آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #13 پرنده احساساتم در این صبحگاه حنجره اش پر از صوت دلتنگی توست … من به همراه نسیم اشتیاق دیدار تو را خواهم خواند. صبحت بخیر زیبای من … آخرین ویرایش: 1/17/24
پرنده احساساتم در این صبحگاه حنجره اش پر از صوت دلتنگی توست … من به همراه نسیم اشتیاق دیدار تو را خواهم خواند. صبحت بخیر زیبای من …
L Lidiya مهمان 1/17/24 #14 ??صبح بخیر عزیزم?? هر روزم فرصتی برای نشان دادن و بیان قدر دانی به خاطر داشتن تو در زندگی ام است. آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #15 شاید نباشم تو اما هر روز صبح پنجره قلبت را باز کن و دوستت دارم ها را و صبحت بخیرها را و مراقب خودت باش ها را نفس بکش ... سپرده ام به آسمان سپرده ام به صبح... آخرین ویرایش: 1/17/24
شاید نباشم تو اما هر روز صبح پنجره قلبت را باز کن و دوستت دارم ها را و صبحت بخیرها را و مراقب خودت باش ها را نفس بکش ... سپرده ام به آسمان سپرده ام به صبح...
L Lidiya مهمان 1/17/24 #16 از من خبر بگیر! كارى ندارد كافیست صبحها دلت برایم تنگ شود بى اختیار به نقطهاى خیره شوى و به این فكر كنى كه چقدر بىخبرى از من...! آخرین ویرایش: 1/17/24
از من خبر بگیر! كارى ندارد كافیست صبحها دلت برایم تنگ شود بى اختیار به نقطهاى خیره شوى و به این فكر كنى كه چقدر بىخبرى از من...!
L Lidiya مهمان 1/17/24 #17 کاش تو هرروز صبح بخندی و من از خنده ی تو سیب بچینم. صبحت بخیر جان دل آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #18 صبح است صبح خیلی زود و بیدار شده ام تا دوست داشتنت را زودتر از روزهای قبل شروع کنم. آخرین ویرایش: 1/17/24
N Neko مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 4,249 امتیازها امتیازها 328 سکه 30 1/17/24 #19 جانان! هر روز عسلیات را رو به این جهان بگشا تا مردمان هم در شیرینیِ نگاهت غرق شوند. من هم غرق شدهای هستم میان این غرق شدگان! صبحت بخیر باشد جانا?@star shadow @MAHLA آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
جانان! هر روز عسلیات را رو به این جهان بگشا تا مردمان هم در شیرینیِ نگاهت غرق شوند. من هم غرق شدهای هستم میان این غرق شدگان! صبحت بخیر باشد جانا?@star shadow @MAHLA
L Lidiya مهمان 1/17/24 #20 صبح که می شود خورشیدازسمت چشمان #تُ به تاریکی پایان می دهد و آغازی میشود برای تولد هروز من آخرین ویرایش: 1/17/24