L Lidiya مهمان 1/17/24 #52 صبح است چه بی تابانه می خواهمت و برای گفتن دوستت دارم لحظه شماری می کنم... آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #53 امروزت را زندگی کن فردا را فکر نکن شادی امروزت را از دست نده آنقدر بخند که آسمان دلت ستاره باران شود این بار تو دنیا رو به بازی بگیر آخرین ویرایش: 1/16/24
امروزت را زندگی کن فردا را فکر نکن شادی امروزت را از دست نده آنقدر بخند که آسمان دلت ستاره باران شود این بار تو دنیا رو به بازی بگیر
L Lidiya مهمان 1/16/24 #54 همین که | تُ | هر صبح دَر خیال منی ، حال هر روز من خوب است آخرین ویرایش: 1/16/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #55 جهان بی عشق چیزی نیست جز، تکرار یک تکرار... صبحت پر از عشق آخرین ویرایش: 1/16/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #56 امروز صبح تو اولین چیزی بودی که به ذهن من آمدی و تا همیشه در فکر من خواهی بود. امیدوارم شب خیلی خوبی گذرانده باشی. صبح بخیر آخرین ویرایش: 1/16/24
امروز صبح تو اولین چیزی بودی که به ذهن من آمدی و تا همیشه در فکر من خواهی بود. امیدوارم شب خیلی خوبی گذرانده باشی. صبح بخیر
L Lidiya مهمان 1/16/24 #57 همانند آفتاب درخشان همیشه روحم را روشن خواهی کرد و به زندگی من خوشی و لذت خواهی بخشید. صبح بخیر آخرین ویرایش: 1/16/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #58 باز کن چشمانت را. بگذار زندگی تو را با خودش ببرد و حس عاشقی به سرت بزند بگذار این صبح، شادی، یک نفس تو را فریاد بزند. آخرین ویرایش: 1/16/24
باز کن چشمانت را. بگذار زندگی تو را با خودش ببرد و حس عاشقی به سرت بزند بگذار این صبح، شادی، یک نفس تو را فریاد بزند.
L Lidiya مهمان 1/16/24 #59 صبح را با نفسِ گرمِ ” تو ” آغـاز کنـم این همانےست که از کلِّ جهان مےخواهم ! آخرین ویرایش: 1/16/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #60 این همه فاصله اما من صبح بخیر هایت را می خواهم تو مکرر تکرار کن صبح یعنی عشق و عشق یعنی سلامتی تو و سلامتی تو یعنی قشنگی این دنیا… و من امروز دنیایی قشنگ آرزو دارم… آخرین ویرایش: 1/16/24
این همه فاصله اما من صبح بخیر هایت را می خواهم تو مکرر تکرار کن صبح یعنی عشق و عشق یعنی سلامتی تو و سلامتی تو یعنی قشنگی این دنیا… و من امروز دنیایی قشنگ آرزو دارم…