L Lidiya مهمان 1/17/24 #11 گاهی با یک شب به خیر گفتن تو همه چیز به خیر می شود، شب که جای خود دارد! آخرین ویرایش: 1/17/24
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,468 امتیازها امتیازها 293 سکه 112 1/17/24 #12 میگویم شبت بخیر. تو می خوابی و من تا صبح محو تماشایت می شوم... شبت بخیر دلبر جان? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #13 راه شب را بگیر و تا انتها بیا به یک منِ چشم انتظار که رسیدی در آغوشش بگیر که بینهایت دلتنگ است… #شبت آروم آخرین ویرایش: 1/17/24
راه شب را بگیر و تا انتها بیا به یک منِ چشم انتظار که رسیدی در آغوشش بگیر که بینهایت دلتنگ است… #شبت آروم
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست مدیر بازنشسته رتبه اول مسابقات وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 3,007 پسندها پسندها 5,375 امتیازها امتیازها 453 سکه 110 1/17/24 #14 شب فرا رسیده و زمان آن است؛ که رویِ تخت تکیه داده و در حالی که دلتنگ تو هستم... فقط برای رویایِ شیرینِ تو، دعا کنم! شبِت بخِیر جانِ من؛) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
شب فرا رسیده و زمان آن است؛ که رویِ تخت تکیه داده و در حالی که دلتنگ تو هستم... فقط برای رویایِ شیرینِ تو، دعا کنم! شبِت بخِیر جانِ من؛)
L Lidiya مهمان 1/16/24 #15 مبادا امشب دیر کنی... تمام جانِ من به همین دیدارهای شبانه است! رویاهایی که هرشب میبینم تا زنده بمانم ...! #سیدعلی_صالحی ?? آخرین ویرایش: 1/16/24
مبادا امشب دیر کنی... تمام جانِ من به همین دیدارهای شبانه است! رویاهایی که هرشب میبینم تا زنده بمانم ...! #سیدعلی_صالحی ??
L Lidiya مهمان 1/16/24 #16 Sky never forget stars Let my heart be sky and your memory stars... ستاره ها هیچگاه از خاطر آسمان نمیروند بگذار دلم آسمان باشد و یادت ستاره... ?? آخرین ویرایش: 1/16/24
Sky never forget stars Let my heart be sky and your memory stars... ستاره ها هیچگاه از خاطر آسمان نمیروند بگذار دلم آسمان باشد و یادت ستاره... ??
L Lidiya مهمان 1/16/24 #17 روشن ترین ستاره ام میخواهمت، تو ماندگاری در دلم... می دانَمَت. #شبت آروم آخرین ویرایش: 1/16/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #18 آرامش آسمان شب سهم قلبت باشد. و نور ستاره ها روشنی بی خاموش همه ی لحظه هایت... "شبت پر ستاره زندگی من " آخرین ویرایش: 1/16/24
آرامش آسمان شب سهم قلبت باشد. و نور ستاره ها روشنی بی خاموش همه ی لحظه هایت... "شبت پر ستاره زندگی من "
L Lidiya مهمان 1/16/24 #19 محوِ توام ؛ چنان که ستاره به چشمِ صبح یا شبنمِ سپیده دمان ، آفتاب را ... #قیصرامین_پور آخرین ویرایش: 1/16/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #20 امشب در آغو*ش مهتاب،آرام بخواب... بی تردید فردا بهترین روز زندگی تو خواهد بود... به " شکوه تقدیر " شک نکن... شبت مهتابی آخرین ویرایش: 1/16/24
امشب در آغو*ش مهتاب،آرام بخواب... بی تردید فردا بهترین روز زندگی تو خواهد بود... به " شکوه تقدیر " شک نکن... شبت مهتابی