شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/18/26 #2,311 !!AMINKHAN!! گفت: در ازل پرتوِ حُسنت ز تجلی دَم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلبر جانان من، برد دل و جان من برد دل و جان من، دلبر جانان من حافظ شیرازی
!!AMINKHAN!! گفت: در ازل پرتوِ حُسنت ز تجلی دَم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلبر جانان من، برد دل و جان من برد دل و جان من، دلبر جانان من حافظ شیرازی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/18/26 #2,312 ناچار هر که صاحب روی نکو بود هر جا که بگذرد همه چشمی در او بود
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/18/26 #2,313 !!AMINKHAN!! گفت: ناچار هر که صاحب روی نکو بود هر جا که بگذرد همه چشمی در او بود کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن حافظ شیرازی
!!AMINKHAN!! گفت: ناچار هر که صاحب روی نکو بود هر جا که بگذرد همه چشمی در او بود کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن حافظ شیرازی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/18/26 #2,314 نه من تنها گرفتارم به دام زلف زیبایی که هر کس با دلارامی سری دارند و سودایی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/18/26 #2,315 !!AMINKHAN!! گفت: نه من تنها گرفتارم به دام زلف زیبایی که هر کس با دلارامی سری دارند و سودایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یارب، به تو در گریختم بپذیرم در سایهٔ لطف لایزالی گیرم عراقی
!!AMINKHAN!! گفت: نه من تنها گرفتارم به دام زلف زیبایی که هر کس با دلارامی سری دارند و سودایی کلیک کنید تا گسترش یابد... یارب، به تو در گریختم بپذیرم در سایهٔ لطف لایزالی گیرم عراقی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/18/26 #2,316 مطربِ عشق عجب ساز و نوایی دارد نقشِ هر نغمه که زد راه به جایی دارد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/18/26 #2,317 !!AMINKHAN!! گفت: مطربِ عشق عجب ساز و نوایی دارد نقشِ هر نغمه که زد راه به جایی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دارم من از فراقش در دیده صد علامت لیست دموع عینی هذا لنا العلامه حافظ شیرازی
!!AMINKHAN!! گفت: مطربِ عشق عجب ساز و نوایی دارد نقشِ هر نغمه که زد راه به جایی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دارم من از فراقش در دیده صد علامت لیست دموع عینی هذا لنا العلامه حافظ شیرازی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/18/26 #2,318 هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم هر گَه که یادِ رویِ تو کردم جوان شدم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/18/26 #2,319 !!AMINKHAN!! گفت: هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم هر گَه که یادِ رویِ تو کردم جوان شدم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما عاشق و عهد جان ما مشتاقیست ماییم به درد عشق تا جان باقیست انوری
!!AMINKHAN!! گفت: هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم هر گَه که یادِ رویِ تو کردم جوان شدم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما عاشق و عهد جان ما مشتاقیست ماییم به درد عشق تا جان باقیست انوری
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/18/26 #2,320 تا تو به خاطر منی کس نگذشت بر دلم مثل تو کیست در جهان تا ز تو مهر بگسلم