دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/18/24 #31 @Parham تو که به این قشنگی با پر و بال رنگی یه خروس جنگی قوقولی قوقو? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
S Sreanoosh کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,477 پسندها پسندها 8,949 امتیازها امتیازها 303 سکه 2 1/18/24 #32 ای گوهر گم بوده کجا جوئیمت پای آبله در کوی بلا جوئیمت از هر دهنی یکان یکان پرسیمت در هر وطنی جدا جدا جوئیمت @nazi_tn آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ای گوهر گم بوده کجا جوئیمت پای آبله در کوی بلا جوئیمت از هر دهنی یکان یکان پرسیمت در هر وطنی جدا جدا جوئیمت @nazi_tn
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,269 امتیازها امتیازها 703 سکه 649 1/18/24 #33 من صبورم اما به خدا دست خودم نيست اگر میرنجم ! يا اگر شادىِ زيباىِ تو را ، به غم غربت چشمان خودم مي بندم ...! من صبورم اما ... آه ... اين بغض گران صبر چه میداند چيست ! #بیمخاطب آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
من صبورم اما به خدا دست خودم نيست اگر میرنجم ! يا اگر شادىِ زيباىِ تو را ، به غم غربت چشمان خودم مي بندم ...! من صبورم اما ... آه ... اين بغض گران صبر چه میداند چيست ! #بیمخاطب
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,269 امتیازها امتیازها 703 سکه 649 1/18/24 #34 چرا توقف کنم؟ تنها صداست صدا که جذب ذره های زمان خواهد شد چرا توقف کنم؟ چه می تواند باشد مرداب چه می تواند باشد جز جای تخم ریزی حشرات فاسد نامرد در سیاهی فقدان مردیش را پنهان کرده است و سوسک ...آه! وقتی که سوسک سخن می گوید چرا توقف کنم؟ همکاری حروف سربی بیهوده است. همکاری حروف سربی اندیشه ی حقیر را نجات نخواهد داد پرنده ای که مرده بود به من پند داد که پرواز را بخاطر بسپارم نهایت تمامی نیروها پیوستن است پیوستن به اصل روشن خورشید و ریختن به شعور نور... صدا، صدا، صدا تنها صداست که می ماند..! @Strawberry آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
چرا توقف کنم؟ تنها صداست صدا که جذب ذره های زمان خواهد شد چرا توقف کنم؟ چه می تواند باشد مرداب چه می تواند باشد جز جای تخم ریزی حشرات فاسد نامرد در سیاهی فقدان مردیش را پنهان کرده است و سوسک ...آه! وقتی که سوسک سخن می گوید چرا توقف کنم؟ همکاری حروف سربی بیهوده است. همکاری حروف سربی اندیشه ی حقیر را نجات نخواهد داد پرنده ای که مرده بود به من پند داد که پرواز را بخاطر بسپارم نهایت تمامی نیروها پیوستن است پیوستن به اصل روشن خورشید و ریختن به شعور نور... صدا، صدا، صدا تنها صداست که می ماند..! @Strawberry
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,552 پسندها پسندها 21,791 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,191 1/17/24 #35 @Jacklin ? ز همه دست کشیدم که تو باشی همهاَم با تو بودن زِ همه دست کشیدن دارد... #سعدی ? چونکه کارت حرف نداره? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
@Jacklin ? ز همه دست کشیدم که تو باشی همهاَم با تو بودن زِ همه دست کشیدن دارد... #سعدی ? چونکه کارت حرف نداره?
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,552 پسندها پسندها 21,791 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,191 1/17/24 #36 @Blue berry ? چون شدم صید تو برگیر و نگه دار مرا : ) ? چون عزیزی برام? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,552 پسندها پسندها 21,791 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,191 1/17/24 #37 @hadis hpf ? نفـس بكش؛ عميق، آرام، شادمان! ? چون تفاهم داریم ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,552 پسندها پسندها 21,791 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,191 1/17/24 #38 @Masoum.t @KIAnaz @Qazaleh.t.h @ex_vk @husar ? از همه کس گذر کنم از تو گذر نمیشود... ? چون تیم خوش صدای منید ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
@Masoum.t @KIAnaz @Qazaleh.t.h @ex_vk @husar ? از همه کس گذر کنم از تو گذر نمیشود... ? چون تیم خوش صدای منید ?
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,552 پسندها پسندها 21,791 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,191 1/17/24 #39 @HOORI @*-moon-* @Hanieh_M ? چه بگویم سحرت خِیر ؛ تو خودت صُبح جهانِی ...! ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,552 پسندها پسندها 21,791 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,191 1/17/24 #40 @SHAHiN ? -امید هیـچ معجزی ز مرده نیست،زنده باش ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24