دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/17/24 #21 پارسال با بابام دعوام شد بهش گفتم بالاخره یه روز از این خونه میرم الان یک ساله هر روز موقع شام و نهار میگه به به, شما که هنوز نرفتی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
پارسال با بابام دعوام شد بهش گفتم بالاخره یه روز از این خونه میرم الان یک ساله هر روز موقع شام و نهار میگه به به, شما که هنوز نرفتی
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/17/24 #22 خیلی دلم میخواست وقتی با بابام دعوام میشه پله ها رو برم بالا و برم تو اتاقم ولی خونمون ۶۰متره هی رو در رو میشیم فحش میخورم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
خیلی دلم میخواست وقتی با بابام دعوام میشه پله ها رو برم بالا و برم تو اتاقم ولی خونمون ۶۰متره هی رو در رو میشیم فحش میخورم
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/17/24 #23 بابام میگفت هروقت در مغازه رو باز میکنی یه کاسه آب بریز در مغازه تا روزیت بیشتر شه یه کاسه آب ریختم کف پاساژ، ۳نفر رو سرامیک خوردن زمین آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
بابام میگفت هروقت در مغازه رو باز میکنی یه کاسه آب بریز در مغازه تا روزیت بیشتر شه یه کاسه آب ریختم کف پاساژ، ۳نفر رو سرامیک خوردن زمین
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/17/24 #24 رفتم رستوران بابام غذا سفارش داد غذاشو نصفه خورد یه سوسڪ گذاشت تو غذا دادزد گارسون این چه وضعشه گارسون اومد گفت اغا هرچی بخورین مهمون مایید خواهش میڪنم اروم باشین غذاشو عوض ڪردن گفتم بابا سوسڪ اضافه نداری گفت نه یه مورچه دارم اونم میخام باهاش چای بخورم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
رفتم رستوران بابام غذا سفارش داد غذاشو نصفه خورد یه سوسڪ گذاشت تو غذا دادزد گارسون این چه وضعشه گارسون اومد گفت اغا هرچی بخورین مهمون مایید خواهش میڪنم اروم باشین غذاشو عوض ڪردن گفتم بابا سوسڪ اضافه نداری گفت نه یه مورچه دارم اونم میخام باهاش چای بخورم
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/16/24 #25 بابام داشت جومونگ رو میدید بهش گفتم خسته نشدی انقد اینو میبینی؟ گفت دیگه کسی که ۷ ساله دانشگاه میره نباید از خستگی حرف بزنه ! خیلی کینهای شده جدیداً آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
بابام داشت جومونگ رو میدید بهش گفتم خسته نشدی انقد اینو میبینی؟ گفت دیگه کسی که ۷ ساله دانشگاه میره نباید از خستگی حرف بزنه ! خیلی کینهای شده جدیداً
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/16/24 #26 خونوادگی پانتومیم بازی میکردیم، به بابام گفتم ادا اسکل رو در بیاره که یکم بخندیم.رفت اجرا کنه با دستش من رو نشون داد ثانیه اول همه گفتن اسکل آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خونوادگی پانتومیم بازی میکردیم، به بابام گفتم ادا اسکل رو در بیاره که یکم بخندیم.رفت اجرا کنه با دستش من رو نشون داد ثانیه اول همه گفتن اسکل
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/16/24 #27 یه بار رفتیم مهمونی خونه فامیل پولدارمون آب آناناس آوردن.بابام تا سه روز نمیذاشت بریم مستراح میگفت حیف میشه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یه بار رفتیم مهمونی خونه فامیل پولدارمون آب آناناس آوردن.بابام تا سه روز نمیذاشت بریم مستراح میگفت حیف میشه
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/16/24 #28 یادش بخیر وقتی اولین بار سریال ستایش پخش شد ملتِ جو گیر ایران اسم نود درصد دخترایی که اون سال به دنیا اومدن رو گذاشتن ستایش بابام اون سال اسم داداشمو میخواست بزاره ستایشعلی بزور منصرفش کردیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یادش بخیر وقتی اولین بار سریال ستایش پخش شد ملتِ جو گیر ایران اسم نود درصد دخترایی که اون سال به دنیا اومدن رو گذاشتن ستایش بابام اون سال اسم داداشمو میخواست بزاره ستایشعلی بزور منصرفش کردیم
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/16/24 #29 بابام اومده میگه ممد این سیبو میبیني؟ فکر کردم میخواد غیر مستقیم نصیحتم کنه گفتم اره چطور مگه ؟ گفت : کیلویي 15 تومن پولشو دادم کمتر بخور مفتخور آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
بابام اومده میگه ممد این سیبو میبیني؟ فکر کردم میخواد غیر مستقیم نصیحتم کنه گفتم اره چطور مگه ؟ گفت : کیلویي 15 تومن پولشو دادم کمتر بخور مفتخور
دختر خوشگل انجمندختر خوشگل انجمن عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات طراحی و گرافیست نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 4,729 پسندها پسندها 12,865 امتیازها امتیازها 323 سکه 334 1/16/24 #30 کی گفته به هرکی بگی دوست دارم میره؟؟ دیرو داشتم سیگار میکشیدم بابام سر رسید هرچقد عر زدم دوست دارم نمی رف که هیچ شدت ضربه ها رو افزایش میداد :/// آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
کی گفته به هرکی بگی دوست دارم میره؟؟ دیرو داشتم سیگار میکشیدم بابام سر رسید هرچقد عر زدم دوست دارم نمی رف که هیچ شدت ضربه ها رو افزایش میداد :///