بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,567 پسندها پسندها 2,380 امتیازها امتیازها 323 سکه 753 دوشنبه ساعت 19:00 #101 جام و سبو شکسته ام ای مرگ مهلتی تا توبه ای که کرده ام آن نیز بشکنم #یحییدولتآبادی
دالان ِبهشت کاربر فعال کاربر انجمن فرشته زمینی خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 987 پسندها پسندها 2,078 امتیازها امتیازها 233 سکه 514 دیروز ساعت 19:58 #102 خواستم تا که تو را، اندکی آرام کنم بعد کم کم بزنم حرف، تو را رام کنم گفتم ابراز محبت بکنم، با غزلی،... سعی کردم، نشد انگار سرانجام کنم هر چه ترفند به ذهنم، همه در کار ولی مانده بودم به چه انگیزه ای اقدام کنم چیدم از باغچه چندین گل رز بابت این تا ارادت به تو را عرضه ، و اعلام کنم آمدم پیش ولی دور و برت بود، شلوغ بوسه ای هم نشد از داغ لبت کام کنم باز شب شد به سرم یاد تو افتاد بگو، از چه راهی گذر از این همه اوهام کنم #جواد_کریمی
خواستم تا که تو را، اندکی آرام کنم بعد کم کم بزنم حرف، تو را رام کنم گفتم ابراز محبت بکنم، با غزلی،... سعی کردم، نشد انگار سرانجام کنم هر چه ترفند به ذهنم، همه در کار ولی مانده بودم به چه انگیزه ای اقدام کنم چیدم از باغچه چندین گل رز بابت این تا ارادت به تو را عرضه ، و اعلام کنم آمدم پیش ولی دور و برت بود، شلوغ بوسه ای هم نشد از داغ لبت کام کنم باز شب شد به سرم یاد تو افتاد بگو، از چه راهی گذر از این همه اوهام کنم #جواد_کریمی