کنج دل ‹⁦♥️⁩›

کنار ما؛ همیشه احتمال خیانت هست
همیشه پلی برای فروریختن و مرگی برای بی خبر از راه رسیدن.
مهم نیست زیر کدام سقف پناه گرفته باشی
دنیا مکان امنی برای عاشق شدن نیست!

#راضیهبهرامیخشنود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خيالت
ليوانِ آبي ست كه هر شب بالاي سر ميگذارم
نيمه شب از خوابِ نداشتنت ميپَرم
جرعه اي مي نوشمت
آرامم ميكند
و اين داستان ادامه دارد...

#علیقاضینظام

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر لمسم میکرد آب میشدم؛ این حس را میشناسید؟ این‌که نمیتوانید تحمل کنید حتی پنج دقیقه از او دور باشید؛ وقتی همه ‌چیز را در او میبینید؛ هرکاری که میکنید، با خودتان فکر میکنید «نظر او درباره این کارم چه بود؟» احساسی غیرقابل توصیف است؛فوق‌العاده است و در عین حال دردناک؛ آنقدر آسیب‌پذیر و خالص هستید که ترسناک است

#هارلن_کوبن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وقتی كسی میره، یعنی میخواد برای خودش خاطره‌های جدید بسازه. اما وقتی میمونه، یعنی داری زیر سال‌ها خاطره گم میشی.
واقعیت اینه که باید یک‌بار برای همیشه
جلوی آینه بایستی، به چشمات خیره بشی،
اشکاشون رو پاک کنی و بهشون بگی:
«تقصیر شما نيست که نموند،
میدونم سعی کردین...ولی خب نشد»
تلخه اما...کسی که میره، هیچوقت دلش
واسه اونی که مونده تنگ نمیشه!

#پویا_جمشیدی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‌دنبال کلماتی می گردم که بتوانند آتشی را که در جانم شعله می زند، برای تو بازگو کنند. اما در همه‌ی چشم اندازِ اندیشه و خیال من، جز تصویر چشم های زنده و عاشقِ خودت هیچی نیست.

#احمد_شاملو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زنگ بزن،
هیچ نگو،
حتی سلام هم نده،
فقط بگذارد نفس هایت را بشنوم...
نفس اول یعنی سلام،
و نفس های بعدی یکی در میان یعنی دوستت دارم و قد دنیا دلتنگم...
اصلا حتی اگر نخواستی هم زنگ نزن،
خودم دست به تلفن میشوم،
بوق اول معنیش این است که جایم بدجور توی دنیایت خالیست،
فقط نگذار به بوق آخر برسد،
بوق آخر یعنی،
تو واقعا دیگر مالِ من نیستی...

#فاطمه_جوادی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
غمی است که قلب مرا می‌فشارد، عذابی است که از دست‌اش راحتی ندارم و نمی‌دانم تا چه‌وقت این چنین خواهم بود، خدا می‌داند، روز و شب مثل کسی که خوره در جسدش افتاده باشد ناراحت‌ام، قلب من مشتعل است بدون این‌که کسی بداند چه آتشی در آن شعله می‌کشد. اختيار اگر دست من بود، هیچ‌وقت دچار چنین عذاب و شکنجه‌ای نمی‌شدم ولی به خدا، اختیار دست من نیست. هرچه هست تو هستی تو،... تو... تنها تو.

#غلامحسین_ساعدی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وطنِ انسان، جایی نیست که انسان در آن متولد شده باشد، بلکه جایی است که در آن ، تمام تلاش‌هایش برایِ فرار به پایان برسد .

#محمود_درویش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ساعت دَه شب است همه خوابیده‌اند و من تنهای تنها تویِ اتاقم نشسته‌ام و به تو فکر می‌کنم . اگر بگویم حالَم خوب است دروغ گفته‌ام چون سرگردانی روحِ من درمان پذیر نیست و من می‌دانم که هرگز به آرامش نخواهم رسید .

#فروغ_فرخزاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آدما همیشه مُنتظرن، منتظر یه اتفاق، یه روز، گاهی هم یه آدم . اما کسی نمیدونه، ممکنه اون اتفاق، اون روز یا اون آدم هیچ‌وقت از راه نَرسه . فقط تنها چیزی که میدونیم اینه که آدم تو انتظار، ذَره ذره خودشو از دست میده .

#امیرصالح_میرزایی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین