شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,338 پسندها پسندها 2,713 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,771 جمعه ساعت 20:46 #2,571 پناه. گفت: نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان
پناه. گفت: نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 367 پسندها پسندها 3,165 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,270 جمعه ساعت 21:28 #2,572 شکوفـہ بـھـاری گفت: درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان کلیک کنید تا گسترش یابد... ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو
شکوفـہ بـھـاری گفت: درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان کلیک کنید تا گسترش یابد... ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,338 پسندها پسندها 2,713 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,771 دیروز ساعت 20:24 #2,573 پناه. گفت: ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو کلیک کنید تا گسترش یابد... وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم
پناه. گفت: ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو کلیک کنید تا گسترش یابد... وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 367 پسندها پسندها 3,165 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,270 دیروز ساعت 20:44 #2,574 شکوفـہ بـھـاری گفت: وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماجرایِ دل به اظهارِ دگر محتاج نیست گوش اگر باشد، نفس هم نالهی آهستهایست
شکوفـہ بـھـاری گفت: وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماجرایِ دل به اظهارِ دگر محتاج نیست گوش اگر باشد، نفس هم نالهی آهستهایست