شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,343 پسندها پسندها 2,727 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,801 جمعه ساعت 20:46 #2,571 پناه. گفت: نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان
پناه. گفت: نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 371 پسندها پسندها 3,176 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,277 جمعه ساعت 21:28 #2,572 شکوفـہ بـھـاری گفت: درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان کلیک کنید تا گسترش یابد... ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو
شکوفـہ بـھـاری گفت: درد آمد بهتر از ملک جهان تا بخوانی مر خدا را در نهان کلیک کنید تا گسترش یابد... ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,343 پسندها پسندها 2,727 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,801 شنبه ساعت 20:24 #2,573 پناه. گفت: ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو کلیک کنید تا گسترش یابد... وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم
پناه. گفت: ناله ام در سینه ماند و استخوانم در گلو تا خروش خفته را از دل برآرم چاه کو کلیک کنید تا گسترش یابد... وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 371 پسندها پسندها 3,176 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,277 شنبه ساعت 20:44 #2,574 شکوفـہ بـھـاری گفت: وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماجرایِ دل به اظهارِ دگر محتاج نیست گوش اگر باشد، نفس هم نالهی آهستهایست
شکوفـہ بـھـاری گفت: وجودم آن نمیارزد که: آن بت بر سرم لرزد دلم زان عشق میورزد که: دلدارست جانانم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماجرایِ دل به اظهارِ دگر محتاج نیست گوش اگر باشد، نفس هم نالهی آهستهایست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,343 پسندها پسندها 2,727 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,801 دیروز ساعت 13:14 #2,575 پناه. گفت: ماجرایِ دل به اظهارِ دگر محتاج نیست گوش اگر باشد، نفس هم نالهی آهستهایست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا نرگس مس*ت تو بدیدم از نرگس مس*ت تو شدم مس*ت
پناه. گفت: ماجرایِ دل به اظهارِ دگر محتاج نیست گوش اگر باشد، نفس هم نالهی آهستهایست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا نرگس مس*ت تو بدیدم از نرگس مس*ت تو شدم مس*ت
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 371 پسندها پسندها 3,176 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,277 دیروز ساعت 13:58 #2,576 شکوفـہ بـھـاری گفت: تا نرگس مس*ت تو بدیدم از نرگس مست تو شدم مست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد
شکوفـہ بـھـاری گفت: تا نرگس مس*ت تو بدیدم از نرگس مست تو شدم مست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,343 پسندها پسندها 2,727 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,801 دیروز ساعت 14:00 #2,577 پناه. گفت: تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دور از خم گیسویش تعظیم به رویش کن از کفر چو برگشتی جویندهٔ ایمان باش
پناه. گفت: تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد کلیک کنید تا گسترش یابد... دور از خم گیسویش تعظیم به رویش کن از کفر چو برگشتی جویندهٔ ایمان باش
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 371 پسندها پسندها 3,176 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,277 دیروز ساعت 14:04 #2,578 شکوفـہ بـھـاری گفت: دور از خم گیسویش تعظیم به رویش کن از کفر چو برگشتی جویندهٔ ایمان باش کلیک کنید تا گسترش یابد... شبی و شمعی و جمعی چه خوش بود تا روز نظر به روی تو کوری چشم اعدا را
شکوفـہ بـھـاری گفت: دور از خم گیسویش تعظیم به رویش کن از کفر چو برگشتی جویندهٔ ایمان باش کلیک کنید تا گسترش یابد... شبی و شمعی و جمعی چه خوش بود تا روز نظر به روی تو کوری چشم اعدا را
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,343 پسندها پسندها 2,727 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,801 دیروز ساعت 14:28 #2,579 پناه. گفت: شبی و شمعی و جمعی چه خوش بود تا روز نظر به روی تو کوری چشم اعدا را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای جان تو چه میکنی کرا میپایی نیکو سر و کاریست تو درمیبایی
پناه. گفت: شبی و شمعی و جمعی چه خوش بود تا روز نظر به روی تو کوری چشم اعدا را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای جان تو چه میکنی کرا میپایی نیکو سر و کاریست تو درمیبایی
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 722 پسندها پسندها 2,912 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,708 دیروز ساعت 15:07 #2,580 یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا