شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/23/26 #2,401 BHROO گفت: موی سپید را فلکم رایگان نداد این رشته را به نقد جوانی خریدهام کلیک کنید تا گسترش یابد... من بنده را لقای تو عین سعادتست بوسیدن بساط تو اصل سیادتست
BHROO گفت: موی سپید را فلکم رایگان نداد این رشته را به نقد جوانی خریدهام کلیک کنید تا گسترش یابد... من بنده را لقای تو عین سعادتست بوسیدن بساط تو اصل سیادتست
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 907 امتیازها امتیازها 133 سکه 356 5/23/26 #2,402 تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/23/26 #2,403 BHROO گفت: تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید کلیک کنید تا گسترش یابد... دو دست خویشتن دارم چو رنجوران و مظلومان یکی از عشق او بر دل یکی از جور او بر سر
BHROO گفت: تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید کلیک کنید تا گسترش یابد... دو دست خویشتن دارم چو رنجوران و مظلومان یکی از عشق او بر دل یکی از جور او بر سر
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 907 امتیازها امتیازها 133 سکه 356 5/23/26 #2,404 رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,169 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 5/23/26 #2,405 دیگر بوی بهار هم سرحالم نمی کند چیزی شبیه گریه زلالم نمی کند! آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چکار ؟ وقتی که سنگ هم رحمی به بالم نمیکند.
دیگر بوی بهار هم سرحالم نمی کند چیزی شبیه گریه زلالم نمی کند! آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چکار ؟ وقتی که سنگ هم رحمی به بالم نمیکند.
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/23/26 #2,406 درد یعنی بزنی دست به انکار خودت عاشقش باشی و افسوس گرفتار خودت
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,861 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 5/23/26 #2,407 تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه ی زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فرو خواهی شد
تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه ی زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فرو خواهی شد
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,169 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 5/23/26 #2,408 دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم .. رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم وحشی_بافقی
دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم .. رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم وحشی_بافقی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/23/26 #2,409 من سردم و سردم ، تو شرر باش و بسوزان من دردم و دردم ، تو دوا باش خدا را
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,169 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 5/23/26 #2,410 از هرچه به جز چشم تو کافر شده این مرد آغوش گشا تازه مسلمان شدهات را ... سجاد_رشیدیپور