پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 654 پسندها پسندها 4,358 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,902 دیروز ساعت 19:15 #2,711 آوین گفت: دل و دین و عقل و هوشم همه را به باد دادی ز کدام باده ساقی به من خراب دادی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را
آوین گفت: دل و دین و عقل و هوشم همه را به باد دادی ز کدام باده ساقی به من خراب دادی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 237 پسندها پسندها 4,135 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 دیروز ساعت 19:18 #2,712 آن عشق که دیده گریه آموخت ازو دل در غم او نشست و جان سوخت ازو امروز نگاه کن که جان و دل من جز یادی و حسرتی چه اندوخت ازو
آن عشق که دیده گریه آموخت ازو دل در غم او نشست و جان سوخت ازو امروز نگاه کن که جان و دل من جز یادی و حسرتی چه اندوخت ازو
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,104 پسندها پسندها 19,367 امتیازها امتیازها 863 سکه 14,764 امروز در 01:14 #2,713 وه! که سودای تو آخر سر بشیدایی کشید قصهی عشق نهان ما به رسوایی کشید
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 654 پسندها پسندها 4,358 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,902 امروز در 06:55 #2,714 Farzane گفت: وه! که سودای تو آخر سر بشیدایی کشید قصهی عشق نهان ما به رسوایی کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید
Farzane گفت: وه! که سودای تو آخر سر بشیدایی کشید قصهی عشق نهان ما به رسوایی کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 237 پسندها پسندها 4,135 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 12:03 #2,715 پناه. گفت: دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیز بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم
پناه. گفت: دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیز بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,104 پسندها پسندها 19,367 امتیازها امتیازها 863 سکه 14,764 یک لحظه قبل #2,716 من چون چراغ چشم به راه تو داشتم ای نور هردو دیده چراغ که بودهای؟