P parvanehㅍ کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 9 پسندها پسندها 39 امتیازها امتیازها 13 سکه 26 امروز در 01:26 #2,861 D A N I گفت: تو را این قطرههای اشک روزی نرم خواهد کرد که آب آهسته و آرام میپوساند آهن را کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل آن سنگ که خودنمایی میکرد با گذر اب از وسط شکافت مثل آتشی که مغرور به یخ مغرور بود از دنیا برید و به دیار باقی شتافت
D A N I گفت: تو را این قطرههای اشک روزی نرم خواهد کرد که آب آهسته و آرام میپوساند آهن را کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل آن سنگ که خودنمایی میکرد با گذر اب از وسط شکافت مثل آتشی که مغرور به یخ مغرور بود از دنیا برید و به دیار باقی شتافت
گربه نقره ای=)) مدیر آز تالار سینما+ مترجم آزمایشی+جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار سوشالمدیا رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 573 پسندها پسندها 2,138 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,167 امروز در 03:17 #2,862 parvanehㅍ گفت: مثل آن سنگ که خودنمایی میکرد با گذر اب از وسط شکافت مثل آتشی که مغرور به یخ مغرور بود از دنیا برید و به دیار باقی شتافت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا دل نشود عاشق دیوانه نمی گردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمی گردد
parvanehㅍ گفت: مثل آن سنگ که خودنمایی میکرد با گذر اب از وسط شکافت مثل آتشی که مغرور به یخ مغرور بود از دنیا برید و به دیار باقی شتافت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا دل نشود عاشق دیوانه نمی گردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمی گردد
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,119 پسندها پسندها 27,174 امتیازها امتیازها 903 سکه 798 امروز در 12:45 #2,863 گربه نقره ای=)) گفت: تا دل نشود عاشق دیوانه نمی گردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمی گردد کلیک کنید تا گسترش یابد... دردا که وصل یار به جز یک نفس نبود یک جرعه از وصال چشیدیم و بس نبود #محتشم_کاشانی
گربه نقره ای=)) گفت: تا دل نشود عاشق دیوانه نمی گردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمی گردد کلیک کنید تا گسترش یابد... دردا که وصل یار به جز یک نفس نبود یک جرعه از وصال چشیدیم و بس نبود #محتشم_کاشانی
پناه. مدیر تالار رمان + مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,385 پسندها پسندها 6,349 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,222 امروز در 12:51 #2,864 .مَرزمِه. گفت: دردا که وصل یار به جز یک نفس نبود یک جرعه از وصال چشیدیم و بس نبود #محتشم_کاشانی کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم
.مَرزمِه. گفت: دردا که وصل یار به جز یک نفس نبود یک جرعه از وصال چشیدیم و بس نبود #محتشم_کاشانی کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,119 پسندها پسندها 27,174 امتیازها امتیازها 903 سکه 798 امروز در 12:56 #2,865 پناه. گفت: دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم کلیک کنید تا گسترش یابد... من نوشتم عاشقش هستم ولی او در جواب هی نوشت و هی نوشتو هی نوشتو پاک کرد #مسلم_رحیمی
پناه. گفت: دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم کلیک کنید تا گسترش یابد... من نوشتم عاشقش هستم ولی او در جواب هی نوشت و هی نوشتو هی نوشتو پاک کرد #مسلم_رحیمی
پناه. مدیر تالار رمان + مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,385 پسندها پسندها 6,349 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,222 امروز در 13:06 #2,866 .مَرزمِه. گفت: من نوشتم عاشقش هستم ولی او در جواب هی نوشت و هی نوشتو هی نوشتو پاک کرد #مسلم_رحیمی کلیک کنید تا گسترش یابد... دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید
.مَرزمِه. گفت: من نوشتم عاشقش هستم ولی او در جواب هی نوشت و هی نوشتو هی نوشتو پاک کرد #مسلم_رحیمی کلیک کنید تا گسترش یابد... دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,119 پسندها پسندها 27,174 امتیازها امتیازها 903 سکه 798 امروز در 13:07 #2,867 پناه. گفت: دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید کلیک کنید تا گسترش یابد... در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا ز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند #مولانا
پناه. گفت: دامنی گر چاک شد در عالم رندی چه باک جامهای در نیک نامی نیز میباید درید کلیک کنید تا گسترش یابد... در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا ز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند #مولانا
پناه. مدیر تالار رمان + مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,385 پسندها پسندها 6,349 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,222 59 دقیقه قبل #2,868 .مَرزمِه. گفت: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا ز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند #مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی چرا در سیر خود دائم همی لرزد قلم ترسد که ظلمی را کند در حق مظلومی رقم
.مَرزمِه. گفت: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا ز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند #مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی چرا در سیر خود دائم همی لرزد قلم ترسد که ظلمی را کند در حق مظلومی رقم
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,119 پسندها پسندها 27,174 امتیازها امتیازها 903 سکه 798 48 دقیقه قبل #2,869 پناه. گفت: دانی چرا در سیر خود دائم همی لرزد قلم ترسد که ظلمی را کند در حق مظلومی رقم کلیک کنید تا گسترش یابد... مگو پرنده در این لانه ماندنش سخت است بمان! که مهر تو از سینه راندنش سخت است #سجاد_سامانی
پناه. گفت: دانی چرا در سیر خود دائم همی لرزد قلم ترسد که ظلمی را کند در حق مظلومی رقم کلیک کنید تا گسترش یابد... مگو پرنده در این لانه ماندنش سخت است بمان! که مهر تو از سینه راندنش سخت است #سجاد_سامانی
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 300 پسندها پسندها 4,839 امتیازها امتیازها 238 سکه 167 47 دقیقه قبل #2,870 تنها نه ز راز دل من پرده برافتاد تا بود فلک، شیوه او پردهدری بود