چالش •|آشپزخونه کافه نویسندگان|•

نوشته‌ها
نوشته‌ها
3,009
پسندها
پسندها
5,402
امتیازها
امتیازها
453
سکه
165
تاپیک قبلی بخاطر وضعیت انجمن ارسالی‌هاش صفر و به بایگانی منتقل شد!
d556722_123.gif

تو این تاپیک از هنرنمایی‌هاتون توی آشپزخونه رونمایی می‌کنید و دستور پختش رو هم قرار می‌دین تا ما هم یه فیضی ببریم-2-37-

•عکس حتما از خودتون باشه که اگه نباشه کفگیر به دست میام سراغتون:buitre:

•می‌تونید غذا یا دسر یا هرچی که درست کردین رو هم به یه شخصی تقدیم کنید تا اون بنده خدا نگاه کنه و معده‌ش آه بکشه
35.gif

•حتما هم نباید چلو مرغ و گوشت بره باشه عشقا، شما حتی اگه یه شیر گرم کردی با کیک خوردی هنر کردی، عکس بگیر بزار اینجا بهت افتخار کنم-shadi_
خلاصه که آره، آیا از زندگی خود ناامید شده‌اید؟ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیون دلار بزنید به حسابِ سکینه بندانداز صاب‌خونمون پول اجاره‌مو بدید بهتون امیدواری بدم-8-
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 297942

نام غذا: تخم مرغ نیمرو
مواد مورد نیاز: دو عدد تخم مرغ، روغن، نمک ب مقدار لازم، خیارشور، سس کچاپ برای تزئین

طرز تهیه: در ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم روغن کمی گرم شود. سپس تخم مرغ ها را به صورتی که زرده‌ی آنها در سفیده پخش نشود، در ماهیتابه میشکنیم. بر روی تخم مرغ‌ها نمک می‌پاشیم و میگذاریم خودش سرخ بشه🍳🍳
تخم مرغ نیمروی ما بعد از پنج دقیقه حاضر است
و ان را با خیلرشور و سس تزئین می‌کنیم
به به… نوش جان🍳
 
b8d018_25۲۰۲۵۰۵۱۸-۱۵۰۷۳۰.jpg

دلمه برگ‌مو✨
پ.ن: اصلا به اینکه عکس زشتیه و دلمه‌ها کج و کوله‌ان توجه ننمایید عزیزان، بسیــار خوشمزه بود، و اینکه دفعه اولم بود +-+
نمی‌دونم چرا دقیقاً دوره امتحانات من یادم افتاده هنرنمایی کنم، ولی به شدت می‌چسبه لامصب : ) همین دلمه تو زمان و مکان و موقعیت‌های دیگه مفتش گرون بود ها!
خب دیگه، اضافه گویی کافیست _15-":

برای درست کردن دلمه برگ مو به این مواد نیازمندیم:
۱. یه عــالمه برگ‌مو (ترجیحاً از رو درخت همسایه چیده شه 252927_25228 )
۲. لپه به مقدار دلخواه و لازم
۳. برنج به اندازه هر نفر یک پیمانه (من کم ریختم پشیمون شدم)
۴. زرشک یا گوجه سبز برای تررررش شدنش ( اگه خواستین گوجه سبز استفاده کنین لهش کنید و به مواد اضافه کنید)
۵. سرکه
۶. ادویه‌های دلخواه
۷. گوشت چرخ کرده ( اگه مثه آبجی من چُ‍... عذرخواهی می‌کنم، افاده‌ای هستین و گوشت چرخ کرده نمیخورین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین)

ابتدا با عذاب وجدان برگ مو ها رو شسته و همراه با آب در قابلمه آن را می‌جوشانیم.
سپس لپه‌ها رو که از شب قبل خیسوندیم می‌جوشانیم (خیلی خیلی بجوشانید، مزه نقطه چین میگیره اگه کم بجوشه)
بعد قابلمه دیگری را برداشته و آب در آن می‌ریزیم ‌و اندکی نمک با چاشنی عذاب وجدان امتحانات در آن می‌ریزیم و برنج‌ها را محکم در آن خالی می‌کنیم که صدای شِلِپ بدهد.
پس از پختن برنج و لپه‌ها آن‌ها را درون ماهیتابه‌ای ریخته و مانند مواد ماکارونی به همراه زرشک هی هم می‌زنیم هی هم می‌زنیم.
بعد مرغ‌ها رو (یا گوشت چرخ کرده) که از قبل آب‌پز و له کردیم اضافه می‌کُنَویم و اتمام پخت مواد.
برگ موها و مواد رو در سینی بزرگی جای می‌دهیم و هی یه قاشق مواد تو برگ مو می‌ریزیم هی قل میدیم تا بسته شه و به همین منوال کل کار رو انجام می‌دهیم.
پس از بقچه‌ای کردن دلمه‌ها، آن ها درون قابلمه که ته آن را برگ مو چیدیم می‌چینیم و روی آن ترکیب آب و سرکه (یا ترکیب آب و رب و آبلیمو) می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. بعد از آن هم نوش جان می‌کنیم. odat_et3d_jc_ghey
تا درودی دیگر بدرودددد.
 
b8d018_25۲۰۲۵۰۵۱۸-۱۵۰۷۳۰.jpg

دلمه برگ‌مو✨
پ.ن: اصلا به اینکه عکس زشتیه و دلمه‌ها کج و کوله‌ان توجه ننمایید عزیزان، بسیــار خوشمزه بود، و اینکه دفعه اولم بود +-+
نمی‌دونم چرا دقیقاً دوره امتحانات من یادم افتاده هنرنمایی کنم، ولی به شدت می‌چسبه لامصب : ) همین دلمه تو زمان و مکان و موقعیت‌های دیگه مفتش گرون بود ها!
خب دیگه، اضافه گویی کافیست _15-":

برای درست کردن دلمه برگ مو به این مواد نیازمندیم:
۱. یه عــالمه برگ‌مو (ترجیحاً از رو درخت همسایه چیده شه 252927_25228 )
۲. لپه به مقدار دلخواه و لازم
۳. برنج به اندازه هر نفر یک پیمانه (من کم ریختم پشیمون شدم)
۴. زرشک یا گوجه سبز برای تررررش شدنش ( اگه خواستین گوجه سبز استفاده کنین لهش کنید و به مواد اضافه کنید)
۵. سرکه
۶. ادویه‌های دلخواه
۷. گوشت چرخ کرده ( اگه مثه آبجی من چُ‍... عذرخواهی می‌کنم، افاده‌ای هستین و گوشت چرخ کرده نمیخورین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین)

ابتدا با عذاب وجدان برگ مو ها رو شسته و همراه با آب در قابلمه آن را می‌جوشانیم.
سپس لپه‌ها رو که از شب قبل خیسوندیم می‌جوشانیم (خیلی خیلی بجوشانید، مزه نقطه چین میگیره اگه کم بجوشه)
بعد قابلمه دیگری را برداشته و آب در آن می‌ریزیم ‌و اندکی نمک با چاشنی عذاب وجدان امتحانات در آن می‌ریزیم و برنج‌ها را محکم در آن خالی می‌کنیم که صدای شِلِپ بدهد.
پس از پختن برنج و لپه‌ها آن‌ها را درون ماهیتابه‌ای ریخته و مانند مواد ماکارونی به همراه زرشک هی هم می‌زنیم هی هم می‌زنیم.
بعد مرغ‌ها رو (یا گوشت چرخ کرده) که از قبل آب‌پز و له کردیم اضافه می‌کُنَویم و اتمام پخت مواد.
برگ موها و مواد رو در سینی بزرگی جای می‌دهیم و هی یه قاشق مواد تو برگ مو می‌ریزیم هی قل میدیم تا بسته شه و به همین منوال کل کار رو انجام می‌دهیم.
پس از بقچه‌ای کردن دلمه‌ها، آن ها درون قابلمه که ته آن را برگ مو چیدیم می‌چینیم و روی آن ترکیب آب و سرکه (یا ترکیب آب و رب و آبلیمو) می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. بعد از آن هم نوش جان می‌کنیم. odat_et3d_jc_ghey
تا درودی دیگر بدرودددد.
مورد استقبال من قرار گرفت، شدیدا
فقط یه چیزایی آموزش بدین که مواد اولیه تو خونه باشه، آخه برگ مو من از کجا پیدا کنم
غیر از قورمه و قیمه و اسفناج،
زیادم حرفه ایش نکنین! یکی مثل من روش بشه عکس دست پختو بزاره😁😜
 
آخرین ویرایش:
شیر موز بستنی😁

یه نوشیدنیه ساده که فارغ از اینکه تو چه فصلی هستیم، آدمو شیرین کام میکنه

برای چهار نفر یه بسته شیر یه لیتری، دو عدد موز و اگه مثل من بدون شکر دوست دارین ۵تا۶(هر اسکوپ حدودا میشه اندازه‌ی یه قاشق غذاخوری ) اسکوپ بستنی وانیلی ساده بریزین. اگر هم نه دوست دارین با شکر باشه یه قاشق غذاخوری شکر با ۴ اسکوپ بستنی.
موز هارو خرد کنین و همراه بقیه مواد بریزین تو مخلوط کن و نوش جان کنین...

چنتا پیشنهادم دارم براتون که خوشمزه ترش میکنه: اول اینکه شیر رو بجوشونید و بزارین سرد بشه بعد بریزیدش توی مخلوط کن، دومم اینکه اول بسم‌الله فقط شیر و بستنی بریزین و یکم مخلوط کنین و آخرش موز و اضافه کنین(اگر موزها رو زیاد له نکنین خوشمزه ترم میشه);)
 
تاس کباب بوقلمون با قارچ

مواد لازم برای۶ نفر
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
پیاز (خرد شده) ۱ عدد
فلفل دلمه ای (از رنگ های مختلف-خرد شده) ۴-۲ عدد
سیر (خرد شده) ۲ حبه
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
گوشت بوقلمون تکه تکه شده ۹۰۰ گرم
قارچ (خرد شده) ۱۱۰ گرم
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
رزماری ( تازه و خرد شده) ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
ماست‏ ۱ فنجان

طرز تهیه
۱- داخل یک ماهیتابه ی بزرگ 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با حرارت زیاد گرم کنید. پیاز و فلفل ها رو اضافه کنید و تا وقتی که نرم میشن و کمی سرخ میشن اونا رو توی ماهیتابه تفت بدین. فلفل قرمز و سیر رو اضافه کنید و 30 ثانیه کل مواد رو تو ماهیتابه تقت بدین، تا وقتی که بوی سیر رو احساس کنید. فلفل، پیاز و سیرها رو از ماهیتابه بیرون بیارین و تو یه ظرف دیگه قرار بدین.
۲- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده رو هم با حرارت زیاد داغ کنید. قارچ ها و گوشت بوقلمون رو به ماهیتابه اضافه کنید.
۳- با حرارت زیاد به مدت 4 الی 5 دقیقه اونا رو توی ماهیتابه تفت بدین تا وقتی که گوشت و قارچ ها شروع به سرخ شدن می کنند. شعله رو تو حالت ملایم قرار بدین و مخلوط فلفل، پیاز و سیری که تو ظرف دیگه ای بودن رو دوباره به ماهیتابه برگردونید و خوب اونارو میکس کنید.
۴- گوجه فرنگی ها رو له کنید و اونا رو با آبشون به ماهیتابه اضافه کنید، آبلیمو، رزماری و فلفل سیاه رو هم همینطور. مواد رو خوب با هم مخلوط کنید، شعله رو یکم دیگه کم کنید، در ماهیتابه رو بزارید و اجازه بدین حدوداً 15 الی 20 دقیقه بپزن.
۵- نشاسته ی ذرت رو توی ماست اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و اونا رو به ماهیتابه اضافه کنید. با حرارت کم بزارین بپزن (اجازه ندید بجوشن)، هر چند دقیقه مواد داخل ماهیتابه رو به هم بزنید، وقتی که تاس کبابمون یکم غلیظ بشه یعنی آماده است!
این تاس کباب خوشمزه رو می تونید با برنج یا پوره ی سیب زمینی میل کنید.
 
مرغ بریان زعفرانی بخار پز در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۶ نفر
مرغ ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
آب ۲ لیوان
کره آب شده به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- در مرحله اول مرغ را شسته واصلا پوست آن جدا نکنید سپس با زعفران تمام قسمت های مرغ را طعم دار کنید. نمک ، فلفل سیاه ، آبلیمو را داخل ظرفی باهم مخلوط کنید ، پیاز هم برش بزنید به مخلوط داخل ظرف اضافه کنید.
۲- مواد را به همه قسمت های مرغ آغشته کنید سپس داخل یک ظرف وسلفون بکشید و به مدت 1 إلی 2 ساعت داخل یخچال گذاشته تا طعم دار شود.
۳- بعد از این مدت هوا پز را روشن کرده چهار پایه سایز کوچکتر را داخل ظرف شیشه ای هواپز بگذارید و مقدار دو لیوان آب را داخل ظرف شیشه ای هواپز بریزید و سپس مرغ را روی چهار پایه بگذارید.
۴- من سبزیجاتی نظیر هویج ، فلفل دلمه، سیب زمینی ،گوجه فرنگی ، پیاز، را برش زدم نمک و فلفل اضافه و به آب داخل ظرف هواپز اضافه کردم تا در کنار مرغ این سبزیجات پخته شود و هم مرغ به روش بخار پز با حرارت کم بپزد.
۵- دمای حرارت هواپز روی 175 سانتیگراد به مدت 40 دقیقه اجازه بدهید پخته ومغز پخت شود ، طرف دیگر مرغ هم به همین روش اول به مدت 40 دقیقه دیگر با درجه 175 پخته شود.
چون مرغ درسته است حتما نیاز به همین مدت ذکر شده است تا کامل دوطرف مغز پخت شود.
۶- در اواخر پخت که مرغ کاملا پخته شد با برس دوطرف مرغ را با کره آبکرده آغشته کنید.
۷- مرغ را داخل ظرف اصلی وسبزیجات که به روش بخار پخته شده را کنار ظرف سرو بریزید.
من آب سبزیجات هم داخل ظرف جدا و در کنار چلو ساده زعفرانی بسیار خوشمزه وعالی شد.

سایر نکات
  • روش بخار پز مرغ بریان اصلا خشک و سفت نمی‌شود و پیشنهاد میکنم حتما امتحان بکنید.
  • سبزیجات هم به روش بخار پز بسیار خوشمزه وعالی شد.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
آش ماش و عدس در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
ماش ۱۵۰ گرم
عدس ریز آشی ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ۶ لیوان
روغن ۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
۱- اول عدس و ماش رو با مقداری آب بذارید تو زودپز به مدت یک ساعت تا خوب پخته و نرم بشن.
۲- پیازها رو خوب ریز نگینی کنید در یه تابه کوچیک روغن بریزید و پیاز ها رو بریزید تو روغن تا وقتی رنگش کمی طلایی بشه.
۳- وقتی پیاز ها کمی طلایی شدن آرد رو اضافه کرده و با پیاز خوب مخلوط کنید و بذارید با هم خوب سرخ بشن تا وقتی که رنگشون طلایی بشه و آرد کمی قهوه‌ای بشه.
۴- وقتی سرخ شدن زردچوبه رو اضافه کرده و مخلوط کنید به مدت یک دقیقه هم با زردچوبه تفت بخوره.
۵- وقتی عدس و ماش پختن مخلوط آرد و پیاز رو بهش اضافه کرده با نصف قاشق نمک و در قابلمه رو ببندید و بذارید به مدت نیم تا یک ساعت با حرارت خیلی کم قل بزنه تا غلضت پیدا کنه و جا بیوفته.

سایر نکات
حتما ماش و عدس رو توی زودپز درست کنید تا خوب بپزه و نرم بشن.
پاپیون لطفاً ثبتش کنید تکراری نیست. ثبتش کنید ولی بدون اینکه مواد لازمش رو تغییر بدید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
عقب
بالا پایین