ساندویچ کره بادام زمینی شکلات و موز در سرآشپز پاپیون
	
	
		
			
				
					
						 
					
				
			
			
				
					
						
							 sarashpazpapion.com
						
					
					sarashpazpapion.com
				
			
		
	
مواد لازم برای۲ نفر
نان ۴ برش
موز (حلقه شده) ۱ عدد
شکلات (تکه شده) ۱ عدد
کره بادام زمینی به مقدار لازم
روغن مایع (یا کره ی آب شده، برای سرخ کردن) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- یک تابه را روی شعله ی متوسط داغ کنید.
۲- نان را از قطر برش دهید سپس روی همه ی برش ها کره ی بادام زمینی بمالید. روی نیمی از برش های نان موز و شکلات را به صورت لایه ای بچینید و یک برش دیگر نان کره مالی شده روی آن قرار دهید.
۳- کف تابه را با اسپری روغن زیتون چرب کنید سپس هر طرف هر ساندویچ را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا شکلات چسبناک و نان کمی تست شود.
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
	
	
		
			
				
					
						 
					
				
			
			
		
	
	
	
				
			 
					
				طرز تهیه ساندویچ کره بادام زمینی شکلات و موز
یک تابه را روی شعله ی متوسط داغ کنید.نان را از قطر برش دهید سپس روی همه ی برش ها کره ی بادام زمینی بمالید. روی نیمی از برش های نان موز و شکلات را به صورت لایه ای ...
				مواد لازم برای۲ نفر
نان ۴ برش
موز (حلقه شده) ۱ عدد
شکلات (تکه شده) ۱ عدد
کره بادام زمینی به مقدار لازم
روغن مایع (یا کره ی آب شده، برای سرخ کردن) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- یک تابه را روی شعله ی متوسط داغ کنید.
۲- نان را از قطر برش دهید سپس روی همه ی برش ها کره ی بادام زمینی بمالید. روی نیمی از برش های نان موز و شکلات را به صورت لایه ای بچینید و یک برش دیگر نان کره مالی شده روی آن قرار دهید.
۳- کف تابه را با اسپری روغن زیتون چرب کنید سپس هر طرف هر ساندویچ را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا شکلات چسبناک و نان کمی تست شود.
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
 
					
				 
	 
                
                 
 
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
 
		 
			
		
		
		
	
	
			
		  کیک رافائلو
 کیک رافائلو مواد لازم:
مواد لازم: تخم مرغ ۷ عدد
تخم مرغ ۷ عدد آرد سفید ۲۱۰ گرم
آرد سفید ۲۱۰ گرم شکر ۱۶۰ گرم
شکر ۱۶۰ گرم شیر ۹۰ گرم
شیر ۹۰ گرم روغن ۸۰ گرم
روغن ۸۰ گرم پودر نارگیل ۲۰ گرم
پودر نارگیل ۲۰ گرم بکینگ پودر ۱۰ گرم
بکینگ پودر ۱۰ گرم خامه قنادی ۷۰۰ گرم
خامه قنادی ۷۰۰ گرم دستور پخت:
دستور پخت:
 
 دارچین ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری آجیل ۱ مشت (گردو، فندق)
آجیل ۱ مشت (گردو، فندق) روغن ۵۰ میلی لیتر معادل یک چهارم لیوان
روغن ۵۰ میلی لیتر معادل یک چهارم لیوان پوست رنده شده ۱ عدد لیموترش یا پرتقال
پوست رنده شده ۱ عدد لیموترش یا پرتقال 
 پودر ژله موز ۲ بسته
پودر ژله موز ۲ بسته همه روباهم میکس کن و داخل ظرف سرو بریز و چند ساعت داخل یخچال استراحت بده تا ببنده
همه روباهم میکس کن و داخل ظرف سرو بریز و چند ساعت داخل یخچال استراحت بده تا ببنده 
 نمک یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری آب یک چهارم لیوان
آب یک چهارم لیوان کره ۱ پیمانه(نرم یا ذوبشده)
کره ۱ پیمانه(نرم یا ذوبشده) مربا ۱ پیمانه (توتفرنگی، زردآلو یا مخلوط میوههای بری)
مربا ۱ پیمانه (توتفرنگی، زردآلو یا مخلوط میوههای بری) 
					
				 
					
				