همگانی ~آخرین کتابی که خواندی چی بود؟~

کار عمیق
کلا میگفت رسانه ها و پیام رسانه ها وقت میگیرن و چندین مثال آورده بود از آدم هایی که بدون موبایل میشینن کارشون رو انجام میدن

کار عمیق
کلا میگفت رسانه ها و پیام رسانه ها وقت میگیرن و چندین مثال آورده بود از آدم هایی که بدون موبایل میشینن کارشون رو انجام میدن
شما که به کتابهای انگیزشی علاقه مندید، توصیه میکنم کتاب چه کسی پنیر مرا جابه‌جا کرد؟ رو بخونید اگر نخوندید. ( اثر اسپنسر جانسون )
یه اثر کوتاه و روان.

شما که به کتابهای انگیزشی علاقه مندید، توصیه میکنم کتاب چه کسی پنیر مرا جابه‌جا کرد؟ رو بخونید اگر نخوندید. ( اثر اسپنسر جانسون )
یه اثر کوتاه و روان.
خوندم، فیلمشم دیدم
بعدی رو بگین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
کتاب "سه‌شنبه‌ها با موری" (Tuesdays with Morrie) اثر میچ آلبوم

این کتاب درباره رابطه عمیق و درس‌هاییست که میچ آلبوم (نویسنده) از استاد قدیمی‌ش، موری شوارتز، می‌گیره. موری یک استاد دانشگاه بازنشسته‌ست که به بیماری ALS (بیماری لو گهریگ) مبتلا شده و می‌دونه که به زودی میمیره. میچ هفته‌ای یک بار به دیدن اون می‌ره و این ملاقات‌ها آخرین کلاس‌های درس زندگی برای هر دو نفر میشه.
فرض کن یه استاد پیر و خیلی باحالی داری که به یه بیماری سخت دچار شده و می‌دونه که دیگه وقت زیادی نداره. به جای اینکه ناامید بشه، تصمیم میگیره آخرین درس‌هاش رو به شاگرد قدیمی و محبوبش بده. این کتاب داستان اون ملاقات‌های هفتگیه که هر سه‌شنبه انجام میشد. استاد به شاگردش یاد میده که چطور زندگی کنه، چطور عشق بورزه، چطور ببخشه و چطور با ترس از مرگ کنار بیاد. یه جورایی، یه دوره فشرده "زندگی چطور است؟" رو از زبان کسی که حسابی زندگی رو مزه کرده، می‌خونی. خیلی تکان‌دهنده و در عین حال پر از امید و آرامشه.
این کتاب برای هر کسی که به دنبال معنای زندگی، مرگ، عشق، بخشش و ارزش‌های انسانی هست یک انتخاب فوق‌العاده هست. اگر درگیر مسائل وجودی هستید یا اینکه احساس می‌کنید در روزمرگی‌های زندگی جدید گم شدید یا حتی اگر فقط می‌خواید یک داستان تأثیرگذار بخونید این کتاب برای شماست. برای تمام سنین از نوجوانی به بعد مناسب است.
برداشت من این بود که زندگی خیلی کوتاه هست و نباید اون رو هدر داد. درس‌های موری درباره اهمیت عشق، خانواده، بخشش و پذیرش مرگ واقعاً تکان‌دهنده و الهام‌بخش بود. اون نشون میداد که حتی در آستانه مرگ هم میشه درس‌های بزرگی آموخت و عشق و مهربانی رو به دیگران بخشید. این کتاب یک یادآوری عالی هست که در نهایت مهم‌ترین چیزها در زندگی مادیات نیستند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
عقب
بالا پایین