نه بنظرم خوب بودن فقط جملاتتون خیلی سنگینه و ممکنه هرکسی متوجهش نشه!از این قسمت تا قسمت ۱۷اوم بشدت رازآلود و گیج کننده میشه.عوضش قسمتای دیگه کوتاهه در یک حد یک پارتا
کلمات اضافی رو پاک کردم و فعلهای متنوع گذاشتم و چندجا ویرگول گذاشتم. پرانتز گذاشتم خطوط رو منظم کردم. بیشتر ظاهری بود کارم تمیز کاریدوتا ویرایش زدی؟چیا بودن؟این همه دقت کردم من
![]()
مقدمه رو که کلا متوجه نشدم. چطور افرادی میتونن سیل یا زلزله رو به ما تحمیل کنن؟آره یه جورایی....در اصل زندگی پوچه تو مقدمه داستان هم گفتم همه این نظم ها بهمون دیکته شدن.
روسیه با استفاده از امواج شارپی زلزله مصنوعی ایجاد و باعث سونامی در ژاپن و آمریکا بشه.البته در حد نظریه است و هنوز ثابت نشده.خوب رمان من هم کافه نویسندگان علمی تخیلی هستش.این اواخر هم توی روسیه ۸ ریشتر زلزله اومد و روسیه به آمریکا و ژاپن هشدار سونامی داد.منم از این واقعیت به عنوان یک تخیل توی داستانم استفاده کردم.مقدمه رو که کلا متوجه نشدم. چطور افرادی میتونن سیل یا زلزله رو به ما تحمیل کنن؟
حتما قبل کلمه انگار ویرگول گذاشتی گفتم ویرگول بذارم هاا ولی خب کلماتی مثل و ولی اما چون زیرا انگار جملات بهم وصل میکنن دیگه نیازی به دیرگول نیست دیگه نه؟ولی باز هم ممنونکلمات اضافی رو پاک کردم و فعلهای متنوع گذاشتم و چندجا ویرگول گذاشتم. پرانتز گذاشتم خطوط رو منظم کردم. بیشتر ظاهری بود کارم تمیز کاری![]()
"سال ۱۹۲۰ میلادی پرفسور آزمن و پرفسور لئونارد."
(سال ۱۹۲۰ میلادی - پرفسور آزمن و پرفسور لئونارد.)
اوهوم اینا اطلاعات خوبین.روسیه با استفاده از امواج شارپی زلزله مصنوعی ایجاد و باعث سونامی در ژاپن و آمریکا بشه.البته در حد نظریه است و هنوز ثابت نشده.خوب رمان من هم کافه نویسندگان علمی تخیلی هستش.این اواخر هم توی روسیه ۸ ریشتر زلزله اومد و روسیه به آمریکا و ژاپن هشدار سونامی داد.منم از این واقعیت به عنوان یک تخیل توی داستانم استفاده کردم.
ویرگول نه؛ ولی گاهی همون نیممکث لازمه؛حتما قبل کلمه انگار ویرگول گذاشتی گفتم ویرگول بذارم هاا ولی خب کلماتی مثل و ولی اما چون زیرا انگار جملات بهم وصل میکنن دیگه نیازی به دیرگول نیست دیگه نه؟ولی باز هم ممنون![]()