نظارت همراه رمان فرجام یک تباهی | ناظر: malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
باید به زندگی ادامه دهیم، بدون اینکه به دنبال معنای از پیش تعیین شده‌ای باشیم.

دوتا ویرایش زدی؟ e6ba27_25189 چیا بودن؟این همه دقت کردم من Wall

از این قسمت تا قسمت ۱۷اوم بشدت رازآلود و گیج کننده میشه.عوضش قسمتای دیگه کوتاهه در یک حد یک پارتا

از این قسمت تا قسمت ۱۷اوم بشدت رازآلود و گیج کننده میشه.عوضش قسمتای دیگه کوتاهه در یک حد یک پارتا
نه بنظرم خوب بودن فقط جملاتتون خیلی سنگینه و ممکنه هرکسی متوجهش نشه!

دوتا ویرایش زدی؟ e6ba27_25189 چیا بودن؟این همه دقت کردم من Wall
کلمات اضافی رو پاک کردم و فعل‌های متنوع گذاشتم و چندجا ویرگول گذاشتم. پرانتز گذاشتم خطوط رو منظم کردم. بیشتر ظاهری بود کارم تمیز کاری biggrin_" y (658)
❌"سال ۱۹۲۰ میلادی پرفسور آزمن و پرفسور لئونارد."
✅(سال ۱۹۲۰ میلادی - پرفسور آزمن و پرفسور لئونارد.)

آره یه جورایی....در اصل زندگی پوچه تو مقدمه داستان هم گفتم همه این نظم ها بهمون دیکته شدن.
مقدمه رو که کلا متوجه نشدم. چطور افرادی می‌تونن سیل یا زلزله رو به ما تحمیل کنن؟

مقدمه رو که کلا متوجه نشدم. چطور افرادی می‌تونن سیل یا زلزله رو به ما تحمیل کنن؟
روسیه با استفاده از امواج شارپی زلزله مصنوعی ایجاد و باعث سونامی در ژاپن و آمریکا بشه.البته در حد نظریه است و هنوز ثابت نشده.خوب رمان من هم کافه نویسندگان علمی تخیلی هستش.این اواخر هم توی روسیه ۸ ریشتر زلزله اومد و روسیه به آمریکا و ژاپن هشدار سونامی داد.منم از این واقعیت به عنوان یک تخیل توی داستانم استفاده کردم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
کلمات اضافی رو پاک کردم و فعل‌های متنوع گذاشتم و چندجا ویرگول گذاشتم. پرانتز گذاشتم خطوط رو منظم کردم. بیشتر ظاهری بود کارم تمیز کاری biggrin_" y (658)
❌"سال ۱۹۲۰ میلادی پرفسور آزمن و پرفسور لئونارد."
✅(سال ۱۹۲۰ میلادی - پرفسور آزمن و پرفسور لئونارد.)
حتما قبل کلمه انگار ویرگول گذاشتی گفتم ویرگول بذارم هاا ولی خب کلماتی مثل و ولی اما چون زیرا انگار جملات بهم وصل میکنن دیگه نیازی به دیرگول نیست دیگه نه؟ولی باز هم ممنونDeldary

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
روسیه با استفاده از امواج شارپی زلزله مصنوعی ایجاد و باعث سونامی در ژاپن و آمریکا بشه.البته در حد نظریه است و هنوز ثابت نشده.خوب رمان من هم کافه نویسندگان علمی تخیلی هستش.این اواخر هم توی روسیه ۸ ریشتر زلزله اومد و روسیه به آمریکا و ژاپن هشدار سونامی داد.منم از این واقعیت به عنوان یک تخیل توی داستانم استفاده کردم.
اوهوم اینا اطلاعات خوبین.
خب هرچی نویسنده علمی تخیلی باشی بازم ممکن اطلاعات کافی نداشته باشیم. برای همین شما باید این اطلاعات رو به نوعی می‌گنجوندی و جهان‌سازی رو تکمیل می‌کردی.

حتما قبل کلمه انگار ویرگول گذاشتی گفتم ویرگول بذارم هاا ولی خب کلماتی مثل و ولی اما چون زیرا انگار جملات بهم وصل میکنن دیگه نیازی به دیرگول نیست دیگه نه؟ولی باز هم ممنونDeldary
ویرگول نه؛ ولی گاهی همون نیم‌مکث لازمه؛

عقب
بالا پایین