هیچچیز هیچوقت صد در صد خوب یا بد نیست، استثناها هم هستند...همیشه اینجوری نیست کلا چه خوب چه بد
همیشه بعضیا متفاوت از دیگران هستن
هیچچیز هیچوقت صد در صد خوب یا بد نیست، استثناها هم هستند...همیشه اینجوری نیست کلا چه خوب چه بد
جواب این سوال تو رو بدم به خودم توهین کردممن الان کشیدن سیگار و شیشه هم تجربه نکردم..نظر منفی بدم یعنی عقده هستش؟!
بستگی به خانواده ها دارههمیشه اینجوری نیست کلا چه خوب چه بد
کلمه ی عقده اینجا کاربردش نبود؛ اما همون شیشه و سیگار و خیلی ها هم معتقدن خوبه.من الان کشیدن سیگار و شیشه هم تجربه نکردم..نظر منفی بدم یعنی عقده هستش؟!
ارزش و منزلت تشکیل خانواده جای خودش..صحبت در مورد تو زندان و بدبختی افتادن پسرا هستشجواب این سوال تو رو بدم به خودم توهین کردم
شما داری تشکیل خانواده رو با شیشه کشیدن یکی می کنی بعد فکر می کنی این جوابت خیلی فیلسوفانه بود
منم الا میریم گریه می کنم میگم عمو پرشین راست میگه شیشه بده تشکیل خانواده ام بده
فقط یه سوال تو واقعا معلمی ؟
نمیشه همه ی لیوان و ببینیم!؟بستگی به خانواده ها داره
اگر مثلا خانواده ای دخترش رو با بحران و شرایط سخت رو به رو نکرده باشه کاملا در رفاه بوده باشه
ممکنه تو زندگی مشترک با چالش و شکست هایی رو به رو بشه و طعم اون آرامش رو نچشه
میدونی ماهک ذهنت رو از تجربه های منفی ازدواج ها خالی کن ..
مشکل اینجاست که همه نیمه ی خالی لیوان رو میبینن و کمتر کسی نیمه پر لیوان رو میبینه
من از تجربه های منفی درس می گیریمبستگی به خانواده ها داره
اگر مثلا خانواده ای دخترش رو با بحران و شرایط سخت رو به رو نکرده باشه کاملا در رفاه بوده باشه
ممکنه تو زندگی مشترک با چالش و شکست هایی رو به رو بشه و طعم اون آرامش رو نچشه
میدونی ماهک ذهنت رو از تجربه های منفی ازدواج ها خالی کن ..
مشکل اینجاست که همه نیمه ی خالی لیوان رو میبینن و کمتر کسی نیمه پر لیوان رو میبینه
به نظرتون منطق ازدواج چیه اصلا؟ چرا باید ازدواج کنیم؟من از تجربه های منفی درس می گیریم
افکارم منفی نیست ولی درکل فکر می کنم کار عاقلانه همیشه اون کاری که نیست که دلت بخواد انجامش بدی و دوست داشته باشی گاهی باید با عقل و منطق رفت جلو نه احساسات
میخواید از هر دوتاش بگم ؟ تجربه شخصیم هستنمیشه همه ی لیوان و ببینیم!؟
هم منفیشو هم مثبتش؛ اگه تعادل رعایت شه خیلی مشکلات حل میشه
معنی حرف شما این بود آقاارزش و منزلت تشکیل خانواده جای خودش..صحبت در مورد تو زندان و بدبختی افتادن پسرا هستش
فکر کنم اشتباه گرفتی کلا