اخبار اتهام تجاوز و آدم‌ربایی؛ ماجرای جنجالی پژمان جمشیدی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوسش داری

• بله

رای: 7 87.5%
  • خیر

رای: 1 12.5%

• مجموع رای دهندگان
    8
نه من خودم میگم فوتبال به عنوان تفریح میبینم.مثل فیلم .کنسرت،ولی شما نمیتونی بی تفاوت باشی نسبت به اتفاقات پیرامون مملکتت..میدونی صحبت شما عملی نیست.چون پیرامون محیط زندگیمون..ایا مثلا پسر بیست تا بیست پنج ساله که میخواد بره خدمت میشه ندونه حکومت کیه و چیه؟میشه ارگان ها رو نشناسه؟؟؟یا مردم عادی زمان جنگ میتونن این کار کنن؟شما خواه ناخواه درگیری...نه بحث تجاوز خیلی مقوله مهمیه.یادتون چند وقت پیش راننده اسنپ تجاوز کرد؟؟؟؟یک ارگان درگیر کرد..خیلی از خانواده ها دوباره روی اوردن به اژانس..کلا تو مملکت ما خیلی مسائل زنجیروارن
واقعا اهمیتی نداره برام راستشو بخواین
من زندگیمو میکنم
و چیزی که براش از همه چیز میزنم اول خانوادم دوم نژادم سوم وطنم
تا وقتی اولی رو نجات ندی سومی رو نجات دادن خریته
و قبل از همه اینا نجات دادن خودمون به صورت فرد
آدم باهوش توی هر سیستم مملکتی باشه سوراخ سنبه‌هاشو یاد میگیره و راهشو میره
اینکه بیام بشینم درمورد عروسی یه نفر نظر بدم یا اینکه فلان سیاست‌مدار چقدر حقوق میگیره فقط به من آسیب میزنه نه به هیچ کس دیگه
چون کشوری که توش زندگی میکنیم اونقدر منابع برا خوردن داره که بتونیم همه‌مون ازش بهره‌مند بشیم فقط چشمامون رو بستیم و چون نتونستیم بهره‌مند بشیم میگیم اون یکی هم نداشته باشه
راستشو بخواین خدا هم اگه بیاد برا مملکت ما حکومت کنه مردم بازم ناراضین
این خاصیت افراد بی‌خاصیته

واقعا اهمیتی نداره برام راستشو بخواین
من زندگیمو میکنم
و چیزی که براش از همه چیز میزنم اول خانوادم دوم نژادم سوم وطنم
تا وقتی اولی رو نجات ندی سومی رو نجات دادن خریته
و قبل از همه اینا نجات دادن خودمون به صورت فرد
آدم باهوش توی هر سیستم مملکتی باشه سوراخ سنبه‌هاشو یاد میگیره و راهشو میره
اینکه بیام بشینم درمورد عروسی یه نفر نظر بدم یا اینکه فلان سیاست‌مدار چقدر حقوق میگیره فقط به من آسیب میزنه نه به هیچ کس دیگه
چون کشوری که توش زندگی میکنیم اونقدر منابع برا خوردن داره که بتونیم همه‌مون ازش بهره‌مند بشیم فقط چشمامون رو بستیم و چون نتونستیم بهره‌مند بشیم میگیم اون یکی هم نداشته باشه
راستشو بخواین خدا هم اگه بیاد برا مملکت ما حکومت کنه مردم بازم ناراضین
این خاصیت افراد بی‌خاصیته
به نظرم بهتره همین جا صحبت من و شما تموم بشه
چون هرچقدر بیشتر پیش بره تنفر من آشکارتر میشه
و من از این بدم میاد

باورم نمیشه انقدر گارد داری
اوکی دختر بد هم هست اما همه؟
جمع نبدن گلم خودتم شامل میشی
عزیزم من منظورم همه نبود صدرصد استثنا هم داریم و مفهوم کلی حرف این بود الان دهه ۶۰ نیست که دخترا مثل گذشته باشند و سر از لاک خودشون درنیارن الان زمونه فرق کرده من با توجه به تجربه های خودم میگم که از روی جنسیت دختر یا پسر بودن نمیشه گف کی خوبه یا بده الان تو این دوره خیلی چیزا عوض شده

مثبت اندیش باشید smilies
پژمان دختره رو میبرد خونه-ش که ازش تست بازیگری بگیره

• unamused
واکنش‌ها[ی پسندها]: blue lady
عقب
بالا پایین