کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

دردش تسکین نمی‌یافت اما با کوشش بسیار خود را مجبور می‌کرد که خیال کند حالش بهتر است، و تا وقتی که چیزی نبود که اسباب تنگ‌خلقی‌اش بشود یا حالش را به‌هم بزند موفق می‌شد که خود را فریب دهد.

مرگ ایوان ایلیچ - تولستوی

ما به دوستانی نیاز داریم که در هنگام درد، همسفرمان باشند، دلگیری‌هایمان را تحمل کنند و اجازه دهند مدتی در خود فرو برویم تا بتوانیم دوباره روی پاهای خود بایستیم.

- کاترین می

من به رنگ صورتی باور دارم‌. باور دارم كه خنده بهترين سوزاننده كالري است. من به بوسيدن باور دارم، بوسيدن بسيار. من باور دارم آنگاه همه چيز به غلط از آب درآمد، قوی باشم. باور دارم كه دختران شاد، زيباترين دختران هستند. بر اين باورم كه فردا روز ديگريست و به معجزه يقين دارم.

- ادری‌ هپبورن

آرام‌ترین آدم‌ها آنهایی هستند که یک روز در دلشان جهنمی را خاموش کرده‌اند و زنده مانده‌اند.

- داستایفسکی

بزرگترین پیروزی زندگی‌ام این بود که توانستم با خودم زندگی کنم و کمبود‌های خودم و دیگران را بپذیرم. از آنچه دوست دارم باشم خیلی دورم، اما بالاخره به این نتیجه رسیده‌ام که آنقدرها هم بد نیستم.

راهنمای دوست داشتنی بودن - ملیسا هلسترن

هر کس به نوعی سعی در انکارِ تنهایی‌اش دارد؛ یکی با نوشیدنی، یکی با سیگار، یکی با حیوان خانگی‌اش، یکی با درس، یکی با کار و یکی با ماندن در رابطه‌ای که دیده نمی‌شود.

پونه مقیمی‌ - تکه‌هایی از یک کل منسجم

من فقط کمی خسته‌ام. بعضی مواقع فکر می‌کنم اونقدر دارم برایِ زندگی می‌جنگم که وقتی برای زندگی کردن ندارم.

- فوردکاپولا

به من سفارش کن گاهی از خانه بیرون بروم. و بگو که این‌قدر خودم را اذیت نکنم. من فقط حرف تو را گوش می‌کنم. می‌دانی که؟

- غلامحسن ساعدی

می‌گذرد؟ کی؟ یک سال دیگر؟ دو سال دیگر؟ ده سال دیگر؟ باور کن من دلم زندگی کردن می‌خواست، نه انتظار کشیدن برای تمام شدن دردی که معلوم نبود کی، کجا و چطور دستش را از بیخ گلوی زندگی‌ام برمی‌دارد.

- مریم دولتیاری

در روشنایی چه نیازی به تو دارم اگر تو را در تاریکی نیافتم.

- جبران خليل جبران

عقب
بالا پایین